Zatvori
ROOMS  AND APARTMENTS S Hosteli Beograd

ROOMS AND APARTMENTS S

Hosteli Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Sobe i Apartmani S“ su smešteni na atraktivnoj lokaciji u strogom centru Beograda blizu glavne autobuske i železničke stanice. U neposrednoj blizini se nalaze Urgentni i Kilinički Centar Srbije. Nalazimo se u ulici Sarajevska 36, stan 12 i svojim gostima iz zemlje i inostranstva pružamo najbolju uslugu smeštaja, dnevnog odmora i prenoćišta.

Sobe i Apartmani S“ su idealni za sve one koji žele odmor i privatnost. Nudimo Vam privatne sobe sa 1, 2, 3 i 4 kreveta, kao i apartmane za maksimum 8 osoba.

Nudimo Vam:
- usluge recepcije od 00-24h svakog dana
- besplatan WiFi internet
- besplatnu upotrebu peškira
- besplatnu kartu grada
- veoma udobne krevete
- čistu posteljinu

Ono što nas odvaja od drugih su domaćini koji će Vas uvek rado dočekati i izaći u susret svakoj Vašoj želji, zahtevu i potrebi. Sa željom da se kod nas osećate prijatno, jednom rečju kao kod svoje kuće, potrudili smo se da opremimo naš smeštaj tako da odiše toplinom i veoma prijatnom atmosferom.

Sobe I Apartmane S“ srdačno preporučujemo svima koji žele da osete duh pravog Beograda, zavire u njegovu dušu i srce, probaju najbolje specijalitete naših restorana, zaljube se u jedinstvene istorijske kao i moderne građevine ili osete čari sada već nadaleko čuvenog "noćnog Beograda".

Centar grada, u kojem su smeštene “Sobe i Apartmani S“, obiluje kafićima, restoranima, klubovima, galerijama, buticima, pa je bez obzira na to da li ste za dobar provod, shoping ili šetnju, zadovoljstvo zagarantovano.
Želimo da uživate u boravku u našem smeštaju, da provedete nezaboravne trenutke u Beogradu i da sa sobom ponesete iskustvo koje ćete dugo prepričavati i želeti da podelite sa Vama dragim osobama.
ŽELJA NAM JE DA SE U NAŠEM SMEŠTAJU OSEĆATE KAO KOD SVOJE KUĆE!

SOBE I APARTMANI S

Hosteli Beograd
Apartmani Beograd

Adresa: Sarajevska 36 stan 12, Savski Venac
Telefon, viber, whats app: +3863311852
E-mail: hostelno9@mail.com