Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOTEL KAŠTEL

HOTEL KAŠTEL

Hoteli Beograd

Korisne informacije 


U našem hotelu "Kaštel" očekuje vas ljubazno osoblje koje će vam pružiti najviši nivo profesionalne usluge u prijatnoj domaćinskoj atmosferi. Naš glavni cilj u radu uključuje gostoljubivost, bogat asortiman ponuda za vaše uživanje i odmor kao i fokus ka poslovnom turizmu.

 

Počeli smo sa radom 2019. godine, smešteni u tihom i prijatnom delu grada što nas čini osobito pogodnim za sve one koji su na bilo kakvom poslovnom putu ili im je potrebno mesto za održavanje korporativnih događaja. Naša kongresna sala ima 200 mesta i odličan je izbor za sve vaše poslovne potrebe. Ime našeg hotela "Kaštel" u prevodu znači "gradić" ili "zamak" i mi se trudimo da taj duh mira i izolovanosti od gradske buke prenesemo svim našim gostima.

 

Šezdeset kreveta raspoređenih u prijatnim i moderno opremljenim sobama uz sve što vam može zatrebati tokom boravka, uključujući i klimatizovane prostorije, WiFi internet, ipTV, podno grejanje i naravno najviše standarde higijene.

 

Svojim gostima takođe nudimo i usluge prevoza od ili (po potrebi) do aerodroma.

 

Za sve Vaše događaje i proslave tu su naše banket sale koje mogu da prime do 50 do 180 mesta i idealan su izbor za veselja i slavlja.

 

Kada je reč o ponudi jela, sigurni smo da će naša selekcija domaćih kuvanih jela zadovoljiti i najzahtevnije gurmane.

 

Pored svega navedenog, u hotelu se nalaze i bar, letnjikovac i parking za sve naše goste.

 

Kada je reč o ponudi boravka, imamo opcije noćenja sa doručkom u stilu švedskog stola kao i pun i polu-pansion. Uz majstorstvo naših kuvara, odlične atmosfere u našem prijatnom ambijentu restorana, naša vila "Kaštel" takođe zainteresovanima pruža i najbolje ketering usluge uz dostavu hrane na željenu adresu.

 

Možemo organizovati i izlete za naše goste po dogovoru u lokacijama u blizini našeg objekta.

 

Ono što nas izdvaja od drugih u hotelu "Kaštel" je da smo takođe i centar za edukaciju odraslih gde zainteresovani mogu dobiti sertifikate: maser, administrativno-tehnički sekretar, šivač tekstilnih proizvoda, sekretar informacionih tehnologija.

 

Potpuna privatnost i najviši stepen bezbednosti uz video nadzor na parkingu tokom boravka u našem objektu.

 

A ukoliko imate želju za dodatnim luksuzom, u našem hotelu imamo i spa program uz relaksacione i terapeutske masaže, upotrebu saune i kozmetički program.

 

U radu stavljamo naglasak na prijatnu domaćinsku atmosferu uz ljubazno, gostoljubivo i profesionalno osoblje. Najvećim uspehom smatramo zadovoljne osmehe naših gostiju.

 

 

 

Foto

HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd
HOTEL KAŠTEL Hoteli Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate