Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOTEL N

HOTEL N

Hoteli Beograd

Korisne informacije

Broj zvezdica Free WiFi u sobi

Dobrodošli.
Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo naš hotel.

Po svojim osobenostima i prepoznatljivom imidžu,
HOTEL "N" *** spada u kategoriju gradskog poslovnog hotela - ekonomske klase. S obzirom na lokaciju, opremljenost i sadržaje sa kojima raspolažemo, definisali smo osnovne ciljne grupe gostiju: poslovni gosti, sportske ekipe, turističke (tranzitne) grupe i učesnici seminara. Naravno, da su naša vrata širom otvorena svima koji su zainteresovani za saradnju i naše usluge.

HOTEL "N" *** je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, udaljen od centra grada oko 4 - 4,5 km.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar "Voždovac" na Banjici (sportska hala, otvoreni i zatvoreni olimpijski bazeni, teniski tereni, kuglana) stadioni fudbalskih klubova "Crvene Zvezde", "Partizana" i "Rada", Vojno-medicinska akademija, Ortopedska klinika "BANJICA", mnogobrojne privatne klinike i ordinacije, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.

Na samo 5 minuta pešice od hotela, nalazi se Banjička šuma - ornitološki rezervat ptica selica, koji je proglašen za prirodno dobro i pod zaštitom je države, a prostire se na 57 ha. Do planine Avala, poznatog beogradskog izletišta i čuvenog avalskog tornja, može se stići za 15 - 20 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Važnije znamenitosti grada koje su blizu hotela, a koje vredi posetiti, su: "Beli dvor", "Kuća cveća", Muzej "25. maj" (muzej istorije Jugoslavije), Hram "Svetog Save" na Vračaru itd.

Od sadržaja HOTEL "N" *** ima, 115 udobnih soba, 3 velika apartmana, restoran sa nacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, konferencijski centar (5 sala), dva polupanoramska lifta, letnju baštu i manji parking, koji je pokriven video nadzorom.

U našem restoranu Atrijum omogućavamo gostima prijatan i kvalitetan servis pića i jela iz naše nacionalne kuhinje. Doručak je organizovan na bazi švedskog stola.
Organizujemo seminare, prezentacije, promocije, korporativne proslave, poslovne ručkove, koktele, bankete, svadbe i druge slične skupove.
Kapacitet restorana je 130 mesta.

Foto

HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd
HOTEL N Hoteli Beograd

Video