HOTEL OASIS

Hoteli Beograd

Adresa: Autoput za Novi Sad 75, Zemun
Beograd Telefon: 011/3166-302, 063/111-0611
E-mail: hotel@oasis-beograd.com
Sajt: www.oasis-beograd.com

4.5/ 5stars

Hotel Oasis je novoizgrađeni hotel sa 3 Eurostars po najsavremenijim standardima i svojim dizajnom i tehnologijom je u potpunosti prilagođen potrebama savremenog čoveka, idealan izbor za sve poslovne ljude i turiste. Hotel je otvoren u aprilu 2009. godine i nalazi se direktno uz auto put Beograd- Novi Sad, samo 9km udaljen od centra Beograda.

U sklopu hotela nalazi se klimatizovani Lobi, Aperitiv bar, picerija i restoran sa nacionalnom i italijanskom kuhinjom kao i letnja bašta u stilu pustinjske oaze.

Korišćenje interneta pomoću kabla ili Wlan-a je za hotelske goste besplatno. Parking za 45 putničkih vozila i 3 autobusa je pod videonadzorom i obezbeđenjem 24h.

Sve sobe su kompletno opremljene telefonima, televizorima, satelitski prijemnicima sa prijemom više od 100 programa, klima uređajima, sefovima, mini barovima, tuš kabinama i fenovima. Kreveti u sobama su ekstra Superior kvaliteta 5 zvezdica standarda.

Hotel raspolaže sa 18 dvokrevetnih soba. Od toga 6 sa 2 odvojena kreveta i 12 sa King size francuskim ležajevima 2mx2m. U 9 soba je dozvoljeno pušenje, a ostalih 9 je rezervisano isključivo za nepušače.

Servisi dostupni u hotelu Oasis:
 parking servis, hemijsko čišćenje za 2h, pranje veša u roku od 24h, lekarski servis 24h, masaža, pedikir-manikir.