NEW YORK NEW YORK

Italijanska kuhinja Beograd

Adresa: Krunska 86, Vračar
Beograd Telefon: 011/2455-625
E-mail: newyorknew@hotmail.com
Sajt: www.newyorknewyork.rs

4.5/ 5stars

Restoran New York – New York nalazi se na Vracaru, u Krunskoj 86, jednoj od najlepših i najstarijih ulica Beograda. Restoran postoji od 1991. godine. Modernog je enterijera i velikog kapaciteta. Gostima je na raspolaganju prostor razuđen na tri nivoa i oko 90 sedećih mesta.


Prostor se sastoji od prostrane zastakljene bašte, iz koje gosti mogu uživati u pogledu na stare beogradske vile i prekrasni drvored. Zatim, sale sa video bimom koja omogućava gostima da prate sva aktuelna zbivanja i dešavanja, i galerije koja zauzima centralni deo i s koje se vidi ceo ambijent. Pored navedenog, postoji i luksuzno opremljena VIP sala, koja osim za poslovne ručkove može biti mesto gde ćete organizovati promocije, video prezentacije i konferencije, ali i manje privatne zabave i prijeme. U pomenutom delu, pored svakog stola postoji i priključak za telefon i internet i samim tim svaki sto može biti mini-press centar.

U restoranu se sluzi tradicionalna italijanska kuhinja. Restoran nudi odlične pizze, njoke, lazanje, paste kao i veliki izbor salata, jela od mesa i poslastica, ali i posnih i vegetarijanskih jela. Osim klasičnih alkoholnih i bezalkoholnih pića gosti mogu uživati u kvalitetnim inostranim vinima i cigarama. Restoran se može pohvaliti kvalitetnom kuhinjom, opuštenom i prijatnom atmosferom i dobrom uslugom. U prilog tome govori veliki broj načih gostiju među kojima su i poznata imena iz sveta umetnosti, sporta, politike i td...

 

Sve naše specijalitete dostavljamo na vašu adresu besplatno u širem centru grada.
Pored dostave, radimo i catering za proslave, rođendane…

Možete birati standardan meni ili ga formirati u dogovoru sa nama.
Telefon za informacije i rezervacije:  +381 11 344-555-4

Meni možete pogledati >> OVDE