BARISTA COFFEE SHOP

Kafa Beograd

Adresa: Čubrina 1, Stari grad
Beograd Telefon: 069/344-7964, 011/2626-940, 064/473-5978
E-mail: puhalo.sanja@gmail.com
Sajt: www.facebook.com/BaristaCoffeeBelgrade

4/ 5stars

Barista coffee shop je konceptualna kafeterija osmišljena od strane entuzijasta, nakon nekoliko godina provedenih u inostranstvu, učeći i usavršajući zanat pravljenja i razumevanja kafe, na njenom putu od plantaže do savršene šoljice. Sa sobom smo doneli najraznovrsnije načine pripreme, recepte i tajne zanata i spojili ih sa, dobro poznatom, domaćom gostoljubljivošću i uslugom.

Barista coffee shop nalazi se u ulici Čubrina 1, u Beogradu. Naša kafeterija u samom centru grada bavi se prvenstveno pripremom napitaka od kafe, a svojim posetiocima nudimo prijateljsku i opuštajucu atmosferu, uz mogućnost besplatnog korišcenja Wi-Fi.

Ova mala oaza nalazi se samo dve ulice niže od popularnog šetališta u Knez Mihajlovoj ulici. Naši iskusni baristi, koji su obučavani u Americi, spremni su da Vam otkriju sve tajne napitaka od kafe i pomognu u osmišljavanju ovog napitka samo za Vas.

Za one posetioce koji ne piju kafu, Barista coffee shop nudi originalne Smoothie sa pravim voćem i grčkim jogurtom, toplu čokoladu, ledene čajeve i ostale sezonske napitke.

Za espresso i sve napitke od kafe, koristimo isključivo 100% Arabica kafu.

Naša široka ponuda obuhvata tradicionalni espresso, cappuccino, macchiato, a prepoznatljivi smo po specijalitetima, kao što su:

- mocha
- latte
- frappuccino
- breve
- latte macchiato

kao i coffe special:

- tuxedo mocha
- blended amaretto
- vanilla latte
- after eight mocha
- nutty white
- creamy almond 

Tu su i sveži sokovi:

- orange (pomorandža, grejp)
- lemon
- aroma fruit mix (pomorandža, limun, aroma jagode)
- red taste (pomorandza i malina)
- ginger taste  (pomorandza, grejp, đumbir) 

Čujevi:
- Dark Madness - Crni
- Detoxica teme
- Funky madness
- Brundža
- Glog it i mnogi drugi

Koje, po želji, možete nadograditi mnoštvom razlicitih ukusa. Sve napitke možete napraviti sa ledom ili kao frappe.
Barista coffee shop mislio je i o svojim najmlađim sugrađanima, pa je za njih pripremio: junior mocha i junior latte, toplo mleko sa ukusima po izboru, dok je svim Beograđanima koji zbog savremenog tempa života nemaju vremena da sednu i uživaju u svojoj jutarnjoj kafi, omugućio da je mogu poneti sa sobom na posao u tri različite veličine, među kojima je i popularna “Enorme” kafa od 500ml!

Ljubav prema kafi i vizija da, zajedno sa našim mušterijama, negujemo i unapredimo kulturu spravljanja i ispijanja kafe je ono što nas pokreće svaki dan.

Radno vreme:
ponedeljak-petak: od 08.00-20.00h
subota: od 10.00-20.00h
nedelja: od 11.00-16.00h

Uzmite Vašu omiljenu kafu, ledeni čaj ili smoothie i provedite predivan dan kod nas, na poslu ili u šetnji!

Barista coffe shop, Cubrina 1, Beograd.

Facebook