Zatvori
BAR RESTORAN KOMANDA Kafe barovi i klubovi Beograd

BAR RESTORAN KOMANDA

Kafe barovi i klubovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 23:00
Utorak 08:00 - 23:00
Sreda 08:00 - 23:00
Četvrtak 08:00 - 23:00
Petak 08:00 - 23:00
Subota 08:00 - 01:00
Nedelja 09:00 - 23:00

GSP

  • Autobus: 46, 55, 31

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Na samom obodu Vračara, u zgradi koja ima istoriju i naslanja se na Voždovac, a iznad međunarodne putne žile kucavice koja spaja jug, sever i zapad Evrope, svoje mesto pronašao je Bar i restoran Komanda. Ono što svaki Srbin sneva - da otvori svoj ugostiteljski objekat - vlasnici su kroz porodični biznis pretvorili u javu. I širom otvorenih očiju kao mantru izgovaraju rečenicu: Naša strategija je ništa manje od prvoklasnog!

Komanda jednostavno ima obavezu da ponudi novu dimenziju kvalitetnog života i ne sme da izneveri pisanije Mome Kapora o ovoj “društvenoj instituciji” niti da pokvari ono čim se Beograd diči. Jer srpska prestonica je još 1522. godine imala prvu kafanu, čitav vek pre Pariza, Londona ili drugih evrоpskih gradova, a 33 leta pre tad moćnog Carigrada… U beogradskim kafanama i restoranima, tim univerzitetima života, stvarala se istorija, pisala se proza, oživljavali su pozorični komadi, zasijala je prva sijalica, održan prvi sajam knjiga… Neopisiva želja svih u Komandi je da ovo domaćinsko mesto bude makar centar za kulturu uživanja – mesto gde se slavi lep život, ljubav i strast. U skladu sa tradicijom, ali po modernim principima.

Ideja Komanda bara i restorana čiji enterijer miluje oči sasvim je kosmopolitska. Ustanička 7 je osmišljena kao nezamenjivo mesto gde se ljudi raznih zanimanja, statusa, uverenja, sklonosti i ukusa svrstavaju u red jednakih – onih kojima uživanje uz priču ima smisla, onih kojima su druženje i šala zlatno pravilo za srećan život, onih kojima je dobar zalogaj i gutljaj izazov za potpuni ugođaj.

Pozovite nas na 011/62-42-754 ili nam pišite na mejl komandabar@gmail.com da vam ukažemo besprekorno gostoprimstvo, da vam naši mladi, talentovani, ali iskusni kuvari pokažu kulinarsku magiju, a barmeni svojim umećem izazovu erupciju oduševljenja…

Jesmo li preterali u tekstu? Pa rekli smo vam: Ništa manje od prvoklasnog!

 


Vrste plaćanja

Kartice