CANTINA DE FRIDA

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Karađorđeva 2-4, Savski venac
Beograd Telefon: 011/2181-120, 2181-107, 060/3654-018
E-mail: biljana.f@cantinadefrida.com
Sajt: www.cantinadefrida.com

4.5/ 5stars

Restoran CANTINA DE FRIDA koji se nalazi u Karađorđevoj broj 2-4 vuče inspiraciju iz života i dela čuvene meksičke umetnice Fride Kahlo. Ugledajući se na nju, naša volja za životom, ljubav i strast učinile su nas omiljenim mestom za okupljanje u Beogradu. Želimo da onu istu podsticajnu energiju koju je ona širila prenesemo na naše goste i prijatelje, da se kod nas okupljaju poznanici, porodice, prijatelji, poslovni partneri, da se peva, pleše i uživa u životu i ukusnim specijalitetima.

Naš otvoreni bar-restoran poseduje sve usluge i sadržaje koji mogu zatrebati poslovnim ljudima. Zahvaljujući dvema celinama koje se mogu prilagoditi potrebama gostiju, možemo napraviti izmene shodne prilikama.

Bilo da Vam je potrebno mesto da održite konferencije za štampu, poslovne sastanke ili pak prezentaciju, lako se možemo prilagoditi da Vam to omogućimo.

Naš meni sadrži bogat izbor mediteranskih specijaliteta, osobito jela iz Argentine, Španije, Meksika. Najkarakterističnije su porcije hladnih ili toplih tapasa, kako u mesnim tako i u ribljim varijantama. Nudimo i porcije za poslovne ručkove, prijatelje i druge prilike, koje sve pripremaju naši majstori kulinarstva vođeni jednom istom idejom, a to je da gostima priušte najukusnije zalogaje uz uzbudljiva pića.

Vredi pomenuti još jednu našu odliku koja će Vas osvojiti pored našeg fantastičnog menija, a to je naše mlado, raspoloženo i ljubazno osoblje koje će Vas savršeno uslužiti. Kao vrhunac čitavog iskustva, kod nas Vas očekuje i odličan muzičko-zabavni program koji uključuje najbolje bendove u gradu.

Radimo svakoga dana od 11-02h

Pozovite nas i rezervišite, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Aplikacija za smart telefone:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani

https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/

S poštovanjem, *Cantina de Frida Beograd*

Radno vreme:

ponedeljak, utorak, sreda: 11-01h
četvrtak: 11-02h
petak, subota: 11-03:30h
nedelja: 10-01h