CAFFE CLINIQUE DU PARC

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Krušedolska 3, Vračar
Beograd Telefon: 011/240-1111
E-mail: maxflight@gmail.com

4.5/ 5stars

Clinique Caffe du Parc se nalazi u srcu starog Beograda kod Hrama Svetog Save. Pronaći ćete nas, preciznije rečeno u ulici Krušedolskoj 3 na Vračaru. Caffe bar, koji se svojom autentičnošću izdvaja od mnoštva kafića u gradu, postoji i radi već više od dugi niz godina. Simboličan naziv, dočarava ambijent i prijatnu atmosferu koja vlada u našem kafiću.

Savršeno mesto, kada poželite da popijete kafu sa prijateljima, kolegama sa posla ili da provedete intimne trenutke u društvu Vaše voljene osobe. Po dolasku u naš caffe bar dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, koje će se pobrinuti da se osećate prijatno i da koliko je moguće zaboravite na gradsku buku i vrevu koja nas svakodnevno okružuje.

Redovno organizujemo DJ ŽURKE vikendom koje su uvek rado posećene od strane velikog broja naših vernih gostiju. Mesto koje svojim šarmom privlači mlade i sve one koji se tako osećaju, postaće veoma lako i Vaše omiljeno sastajalište sa dragim osobama, kao i mesto za izlazak u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Imaćete mogućnost da uživate u izvođenju poznatih muzičkih numera od strane talentovanih DJ muzičara, kao i da vidite i saznate uvek nešto novo. Omogućićemo Vam da svim svojim čulima poklonite nezaboravno iskustvo.

Opustite se, uživajte i stvorite uspomene vredne pamćenja!

Očekujemo Vas.
Vaš caffe bar Clinique Caffe du Parc  Vračar, Beograd.

https://www.facebook.com/CliniqueCafe/?fref=ts


011/240-11-11