Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 13 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 13 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
MAXX OFFICE Kancelarijski materijal i oprema Beograd translate.Član 5 godina

MAXX OFFICE

Kancelarijski materijal i oprema Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 06:00 - 16:00
Utorak 06:00 - 16:00
Sreda 06:00 - 16:00
Četvrtak 06:00 - 16:00
Petak 06:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 83, E1
  • Trolejbus: 19 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

- Vaš uspeh u poslovanju i upravljanju preduzećem bio je vrtoglav ili ste možda sve gradili postepeno godinama?

Da li ste vodili računa o ličnom imidžu? Naravno, tu je sve ono što jednog poslovnog čoveka čini čovekom od ugleda - savršeno skrojeno odelo, pažljivo odabrana kravata, akt tašna i osmeh na licu. No, nije sve u ličnom izgledu. Zapitate li se ponekad kako Vam izgleda kancelarija i kakav utisak ona ostavlja na Vaše poslove partnere?

Ako možda niste zadovoljni njenim izgledom ili želite nešto da promenite preduzeće MAXX-OFFICE Vam stoji na raspolaganju svojim prodajnim asortimanom koji, između ostalog obuhvata i kancelarijsku opremu i materijal poznatih svetskih proizvođača kao što su AMOR, LACO, BENE, PELIKAN, HERMA, EDDING i LEGAMASTER. Radi se o namačkim, australiskim i francuskim preduzećima koja se čitav niz godina bave proizvodnjom ove vrste proizvoda u čiji kvalitet izrade, materijal i dizajn ne treba ni sumnjati. - Kao i svaki uspešan menadžer i Vi treba da vodite računa o svojim zaposlenima čija efikasnost i zadovoljstvo poslom su sigurno najbolji pokazatelj Vaših organizacionih i upravljačkih sposobnosti.

Omogućite im zato da koriste savremen i pre svega kvalitetan kancelariski materijal Austriskog proizvođača BENE i nemačkog proizvođača LACO. Iz njihovog asortimana MAXX-OFFICE vam nudi bušilice, heftalice, makaze, rasheftivače, jastuke i boju za pečate kao i klasere, mape, fascikle, police za dokumenta itd. Sve proizvode nudimo u širokoj paleti boja tako da ćete i Vi sigurno pronaći onu koja Vam odgovara.

ARMOR - Francuski proizvođač potrošnog materijala za kompjuterske štampače i srodnih grupa proizvoda. Fabrika je osnovana 1922. u Nantu, gde je i danas sedište ove kompanije, koja je u poslednjim godinama prerasla u multinacionalnu kompaniju. Po broju proizvedenih ink-jet i laserskih kertridža godišnje, najveći su proizvođač u Evropi.Armor je jedan od retkih proizvođača za proizvode koje prodaje pod svojim imenom.

PELIKAN - Ime Pelikan registrovano je 1878.godine. Proizvodnja boja, mastila i sličnih proizvoda bila je prvobitna poslovna orijentacija Pelikana, da bi se do danas Pelikan afirmisao kao proizvođač ekskluzivnog pisaćeg pribora, školskog pribora visokog kvaliteta kao i proizvoda za široku kancelarisku upotrebu...

HERMA - Jedan od svetskih lidera u oblasti proizvoda od samolepljivog papira sa tradicijom od 1906. godine. Ova nemačka robna marka vezuje se u poslednje vreme za etikete za primenu na kompjuterskim štampačima. Herma je takođe poznata kao inovator u svim srodnim oblastima za samolepljive materijale. EDDING - Nemački proizvođač EDDING je trenutno neprikosnoven na Evropskom tržištu, kada su u pitanju markeri. Od kada je 1960. godine EDDING napravio prvi permanent marker na svetu, uvek su bili korak ispred konkurencije u ovoj oblasti. Zanimljivo je da je tržišna prepoznatljivost EDDING u Nemačkoj 95%.

Foto