Zatvori
ČOBANOV LAD Ketering Beograd

ČOBANOV LAD

Ketering Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 22:00
Utorak 07:00 - 22:00
Sreda 07:00 - 22:00
Četvrtak 07:00 - 22:00
Petak 07:00 - 22:00
Subota 07:00 - 22:00
Nedelja 07:00 - 22:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

Restoran domaće kuhinje „Đuričić“ otvoren je davne 1995. godine na Karaburmi u Beogradu. Jelovnik restorana je od samog početka bio orijentisan ka domaćoj srpskoj kuhinji sa naglaskom na tradicionalni način pripreme hrane. Jelovnik nam je obiman i sastoji se od raznih predjela, svih vrsta pečenja sa kostima, svih vrsta rolovanog pečenja, roštilja itd. Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima.

ČOBANOV ODMOR
Nakon deset godina rada pokrenuli smo prvu i trenutno jedinu robnu marku autentične srpske brze hrane – „Čobanov odmor“ i tako stvorili prepoznatljivo ime u cilju afirmacije Srbije i njenih tradicionalnih proizvoda.Restoran se nalazi na Vračaru, u ulici Vojvode Šupljikca 34, a besplatnu isporuku vršimo po celom gradu uz minimalan iznos porudžbine u zavisnosti od dela grada.

ČOBANOV LAD
Uspeh Čobanovog odmora nas je nagnao da  2014. godine ime restorana promenimo u „Čobanov ‘lad“ i time jasno stavimo do znanja da i jedan i drugi restoran pripadaju istoj porodici. Tokom toplijih dana gostima je na raspolaganju prelepa i nedavno renovirana letnja bašta kao i parking, a prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana muzika akustičnog orkestra. Za specijalne prilike pripremamo i služimo hranu u montažnom objektu sa baštom čiji je izgled inspirisan seoskim brvnarama sa planina zapadne Srbije. Osoblje služi hranu u narodnim nošnjama i time svaku manifestaciju obogaćuje tradicionalim duhom Srbije.

PEČENJE I USLUŽNO PEČENJE
Pečenje spremamo, držeći se starih recepata, u zidanoj furuni, u zemljanim pekama, na bukovim drvima. Kapaciteti nam omogućavaju da, pored stalnih potreba restorana, nudimo uslugu pečenja za razne proslave i svečanosti kao što su slave, svadbe ili rođendani, ali i za one koji se jednostavno užele ukusa pečenja spremljenog na tradicionalni način. U našoj ponudi je prvoklasno praseće, jagnjeće, jareće, teleće ili pileće meso, ali ukoliko vam tako više odgovara, meso možete doneti i sami. Pored mesa uslužno pečemo i sve vrste riba (ribu).

ORGANIZACIJA PROSLAVA
Između ostalog, restoran Đuričić nudi kompletnu organizaciju svih svečanosti, svadbi, svečanih večera, koktela, rođendana, krštenja. Restoran može primiti do 50 gostiju. U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetan i raznovrstan meni (razna predjela, sve vrste pečenja sa kostima, sve vrste rolovanog pečenja, roštilj, itd.) kao i kvalitetnu uslugu. Restoran se nalazi na Karaburmi, poseduje parking i prelepu baštu. Vaše je da nas kontaktirate a mi ćemo ispuniti svaku Vašu želju.

KUĆNA DOSTAVA ( delivery food)
Da bi smo bili konkurentni na tržištu i dali mogućnost da što veći broj ljudi konzumira našu hranu, organizovali smo dostavu hrane odnosno jela sa roštilja na kućnu adresu koja pokriva po zonama skoro ceo grad. Roštilj kao brza hrana je putem dostave dostupna u svim delovima Beograda svakoga dana od 09-23č. Pored roštilja na kućnu adresu možete dobiti i razne vrste kuvanih jela, a kuvana jela se isporučuju u praktičnoj ambalaži sa priborom za jelo.

KETERING
Sa velikim brojem firmi ugovorili smo da se njihovi radnici u toku svog radnog vremena hrane kod nas u restoranu ili da se u vidu keteringa dostavljaju kuvana jela i roštilj na radno mesto.

KOKTELI I KRSNA SLAVA
Restoran Đuričić za Vas može organizovati svečani koktel. Imamo bogato iskustvo u pripremanju, serviranju i služenju hrane za razne svečanosti i proslave, promocije i izložbe. U ponudi su raznorazni kanapei sa nadevima (mrsni kanapei i posni kanapei), prvoklasan roštilj, predjelo (meze) kao i domaće pite i proje. Da se zasladite, nudimo Vam domaće sitne kolače, orasnice, suvu pitu, tulumbe, tufahije i mnoge druge poslastice koji će Vam upotpuniti ugođaj koktela. Uz sve to imamo i naše profesionalne konobare koji će biti na raspolaganju u toku služenja koktela. Spremni smo da izađemo u susret i specijalnim zahtevima, slobodno nas pitajte.

Kao jedan od trendova u Srbiji, što se tiče spremanja krsnih slava, restoran Đuričić vam može pomoći u spremanju slave. Spremamo i mrsna i posna jela. Možemo vam spremiti celu slavu, ili samo kolače, slavski kolač, žito, pečenje od našeg ili od vašeg mesa, šta god Vi niste u mogućnosti da spremite sami. Uz sve to, ukoliko imate neke specijalne želje tu smo da Vam izađemo u susret i da Vas posavetujemo.

Kontakt:
Tu smo da odgovorimo na bilo pitanje koje imate da nam postavite.
Javite nam se i odgovorićemo vam što je brže moguće.

Adresa: Hoze Martia 2b, Karaburma, 11060 Beograd
Telefon: 011 277 44 01
Telefon: 064 642 92 49

Foto