KETERING DUKAT 1

Ketering Beograd

Adresa: Ugrinovačka 217, Zemun
Beograd Telefon: 060/33-99-176
E-mail: infoketeringdukat@gmail.com
Sajt: www.keteringdukat.com

4/ 5stars

Ketering Dukat I je ugostiteljska firma koja godinama svoje klijente snabdeva najkvalitetnijim i najukusnijim obrocima.

Najbolji kuvari,recepti starih majstora,konstantne inovacije, najkvalitetnije namirnice i rad po HACCP sistemu doveli su nas tu gde smo danas,a to je da smo vodeća firma u srpskom keteringu.

Za nas granice ne postoje, bilo da želite da Vaši zaposleni dobijaju obroke na svakodnevnom nivou,da želite da u svojoj firmi,domu,ili nekom drugom mestu ugostite prijatelje,poslovne partnere ili organizujete proslavu za stotine ljudi,mi smo tu da taj događaj učinimo savršenim.

Upravo je snabdevanje obrocima na svakodnevnom nivou zaposlenih u firmama ono na šta smo duge vremena radili kako bismo ispunili sve evropske kriterijume i taj posao doveli do savršenstva.

To je posao za koji smo usko specijalizovani,a ono šta mi možemo da Vam ponudimo ne može niko.

Raznovrsni meniji na kojima se nalaze obroci iz domaće do svih internacionalnih kuhinja, pažljivo odabrane najkvalitetnije namirnice od kojih se prave jela, rotacije i inovacije u jelovnicima na svakodnevnom nivou,poručivanje obroka kada Vi to želite, dovoženje istih na željenu destinaciju u dogovoreno vreme i posebne pogodnosti za firme sa preko 50 zaposlenih su kriterijumi koje smo uspeli da utemeljimo i kojima se rukovodimo u svakodnevnom opsluživanju naše široke lepeze klijenata.

Ukoliko u Vašoj firmi imate prostor za ručavanje, a ne znate kako da ga iskoristite,pozovite nas,mi znamo.

Kantine su segment u kome se nalazimo dugo vremena,a mnogobrojne kompanije u kojima poslujemo za nas imaju samo reči hvale.Kvalitet obroka,ljubazno osoblje i posebni meniji su ono čime se ponosimo,a to možete da imate i Vi,ukoliko se odlučite za naše usluge.

Ketering na rođendanima,proslavama i poslovnim ručkovima postao je svakodnevica, a ketering Dukat I iza sebe ima neograničen broj učešća na takvim okupljanjima.Kanapei,mešano meso,obrok salate, poslastice i mnogobrojni specijaliteti naći će se na Vašem stolu, a gosti će kući otići zadovoljni,iza toga stojimo i odgovorno tvrdimo.

Ketering Dukat I je trenutno vodeća firma u Srbiji kada su sve vrste opsluživanja hranom u pitanju i praćenjem svetskih trendova,konstantnim inovacijama i trudom potrudićemo se da naš rad podignemo na još viši nivo i tako nastavimo sa devizom kojom se rukodimo,a to je da naši klijenti budu zadovoljni.

Postanite i Vi jedni od njih i nećete se pokajati,obećavamo!