Zatvori
KETERING MEGA CATERING Ketering Beograd

KETERING MEGA CATERING

Ketering Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 06:00 - 21:00
Utorak 06:00 - 21:00
Sreda 06:00 - 21:00
Četvrtak 06:00 - 21:00
Petak 06:00 - 21:00
Subota 06:00 - 21:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 45, 76, 77

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

“MEGA CATERING” je firma sa dugogodišnjim iskustvom. Uspešno posluje na teritoriji celog Beograda, snabdevajući svakodnevno hranom veliki broj predškolskih ustanova.

Kvalitet naših usluga je na visokom nivou.

Mi pažljivo biramo najkvalitetnije namirnice, kao što su čisto meso i najsvežije povrće i voće.

Količina i sastav obroka zadovoljavaju sve kalorijske i nutritivne potrebe organizma Vašeg deteta.

Hrana se priprema u najsavremenijoj i najbolje opremljenoj kuhinji, uređenoj prema pravilima HACCP sistema. Naš tim stručnjaka radi na pripremi najzdravijih obroka za Vas.

Kuhinja je opremljena po uzoru na najviše standarde. Higijena je na visokom nivou i nadležne službe iz delatnosti je redovno kontrolišu.

Transport hrane se, takođe, obavlja u higijenskim uslovima, savremenom opremom koja garantuje zdravo čuvanje hrane i održavanje neophodne temperature jela i namirnica.

“MEGA CATERING” nudi kvalitetan i izbalansiran obrok za Vaše najmlađe, koji sadrži dovoljnu količinu proteina, ugljenih-hidrata, masti i vitamina, koji omogućavaju organizmu normalno funkcionisanje.

Mi nudimo najzdravije obroke, pripremljene bez dodataka aditiva, pojačivača ukusa i konzervansa, potpuno prirodno i bez mnogo masti.

Mi brinemo o zdravlju i ishrani Vaše dece. U našoj ponudi postoje i obroci za decu koja imaju alergiju na jaja, gluten ili mlečne proizvode. Takođe, postoji opcija pripreme veganskih i vegeterijanskih obroka.