Zatvori
AGENCIJA BIRO VISION PLUS Knjigovodstvene agencije Beograd translate.Član 5 godina

AGENCIJA BIRO VISION PLUS

Knjigovodstvene agencije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Privredno društvo BIRO VISION PLUS osnovano je 1998. godine kao samostalna radnja nakon čega je 2011. godine promenilo pravnu formu i postalo privredno društvo sa primarnim fokusom u domenu vođenja poslovnih knjiga preduzećima i preduzetnicima. Računovodstvo je osnovna delatnost našeg preduzeća osnovanog za precizno i profesionalno tumačenje i primenu propisa iz oblasti računovodstva kao i primenu svih poreskih Zakona za privredna društva i preduzetnike.

Svesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. Shodno tome osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom i preduzetništvom uopšte. U našem preduzeću se zaposleni ne menjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brz odziv na razne dodatne želje i ljubazan odnos.

Naš cilj, vizija

Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis. Na osnovu stručnosti, kao i naglašenom brigom za klijente, želimo dodatno da poboljšamo svoje usluge.
Temeljnim vrednostima – kvalitetom usluga, zadovoljstvom klijenata i kontinuiranim porastom poslovanja želimo da ostanemo ugledan poslodavac za najbolje kadrove.

Foto