Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AGENCIJA BIRO VISION PLUS

AGENCIJA BIRO VISION PLUS

Knjigovodstvene agencije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Privredno društvo BIRO VISION PLUS osnovano je 1998. godine kao samostalna radnja nakon čega je 2011. godine promenilo pravnu formu i postalo privredno društvo sa primarnim fokusom u domenu vođenja poslovnih knjiga preduzećima i preduzetnicima. Računovodstvo je osnovna delatnost našeg preduzeća osnovanog za precizno i profesionalno tumačenje i primenu propisa iz oblasti računovodstva kao i primenu svih poreskih Zakona za privredna društva i preduzetnike.

Svesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. Shodno tome osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom i preduzetništvom uopšte. U našem preduzeću se zaposleni ne menjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brz odziv na razne dodatne želje i ljubazan odnos.

Naš cilj, vizija

Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis. Na osnovu stručnosti, kao i naglašenom brigom za klijente, želimo dodatno da poboljšamo svoje usluge.
Temeljnim vrednostima – kvalitetom usluga, zadovoljstvom klijenata i kontinuiranim porastom poslovanja želimo da ostanemo ugledan poslodavac za najbolje kadrove.

Foto

AGENCIJA BIRO VISION PLUS Knjigovodstvene agencije Beograd
AGENCIJA BIRO VISION PLUS Knjigovodstvene agencije Beograd
AGENCIJA BIRO VISION PLUS Knjigovodstvene agencije Beograd