Zatvori
AGENCIJA EXPERTA DOO Knjigovodstvene agencije Beograd

AGENCIJA EXPERTA DOO

Knjigovodstvene agencije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 16:00
Utorak 09:00 - 16:00
Sreda 09:00 - 16:00
Četvrtak 09:00 - 16:00
Petak 09:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 94, 95, 604, 605, E1, E6, 68N
  • Tramvaj: 7, 9L, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Agencija "Experta" pruža svojim klijentima knjigovodstvene i konsalting usluge. Naša specijalnost obuhvata rad u ovoj oblasti sa malim preduzećima kao i preduzetnicima.

Agencija za knjigovodstvene i konsalting usluge Experta počela je sa radom 2018. godine, tada tek mali ali dobro uigrani tim iskusnih knjigovođa koji su sa sobom doneli godine iskustva i rada u agenciji Alibris.

U svom radu i unapređenju usluga, agencija Experta daje veliki značaj kontinuiranom unapređenju naših znanja i metoda kroz kontinuiranu edukaciju zaposlenih, ažurno praćenje svih najnovijih informacija i propisa u našem polju rada kao i primenu stečenih znanja u cilju pružanja najkvalitetnijih knjigovodstvenih usluga našim klijentima.

Pored pojedinačnog rada sa svim našim klijentima, u čemu praktikujemo individualni pristup potrebama svakog od naših saradnika, agencija za knjigovodstvene usluge i konsalting Experta takođe se bavi i opštom edukacijom malih biznisa i preduzetnika kada je reč o računovodstvenim i poreskim temama, o čemu imamo arhivu tekstova na portalu MojaFirma.rs kao i blogu agencije Alibris. Naš trud i napori zapaženi su od strane RNIDS-a koji nas je odabrao za kampanju "Moj posao Moj domen".

Ako se odlučite za saradnju sa našom agencijom Experta, možete očekivati pouzdanog saradnika u radu vašeg malog biznisa ili preduzetničkih poduhvata. Mi smo Vaš najbolji saveznik kada je reč o borbi i navigaciji sa često komplikovanim i lako promenjivim procedurama i propisima u našem legalnom i ekonomskom sistemu.

Kroz godine saradnje sa brojnim klijentima i aktivnom učestvovanju u njihovim poslovnim poduhvatima, agencija Experta za knjigovodstvene i konsalting usluge upoznata je sa širokom lepezom specifičnih situacija i prepreka sa kojima se može suočiti bilo koji preduzetnik ili malo preduzeće u našoj zemlji. U saradnji sa nama, obezbedićete svojoj firmi sigurnost od nepredviđenih prepreka i bezbednu navigaciju kroz sve propise i regulative sa kojima možda niste bili upoznati, a naravno u čitavu uslugu ulaze i besprekorne knjigovodstvene usluge koji su ključni element za uspešan i neometan rad bilo koje firme ili preduzeća.

Usluge za svačije potrebe i budžet:

Agencija za knjigovodstvene usluge i konsalting Experta prilagođava se potrebama i budžetu Vaše firme ili biznisa. Zbog toga na našem sajtu možete pregledati različite pakete i usluge koje ulaze u svaki od njih. U stanju smo da ponudimo mesečnu administraciju za paušalno oporezovane preduzetnike, Start paket za pomoć u registraciji preduzetnika tokom čitavog procesa, usluge računovodstva za preduzetnike i privredna društva kao i bilo koje pojedinačne usluge koje ulaze u svaki od ovih paketa.

Nazovite nas radi više informacija ili posetite našu web stranu i steknite pouzdanog partnera za uspešno poslovanje Vašeg preduzeća i ostalih preduzetničkih aktivnosti.