KOVANO GVOŽĐE KOLAČEK 1897

Kovano gvožđe Beograd

Adresa: Milana Rakića 83, Zvezdara
Beograd Telefon: 063/8487-787, 011/2412-817
E-mail: kolacek@kolacek.rs
Sajt: www.kolacek.rs

4/ 5stars

Umetnička radionica Kolaček osnovana je davne 1897. godine u Beogradu, od strane češke porodice Kolaček. Osim umetničke bravarije, radionica se u početku bavila i građevinskom bravarijom, kao i izradom vaga i kantara. Danas se firma isključivo bavi umetničkom bravarijom, a sve naše proizvode izrađujemo ručno, po sopstvenim nacrtima, ali i posebnim zahtevima kupaca. Zanat i ljubav prema poslu uspešno se prenosi sa kolena na koleno već četiri generacije.

Radionica Kolaček 1897 nudi Vam sledeće proizvode za Vaš stambeni ili poslovni prostor:
-Kamini
 korpe za drva
 vrata za kamine
 roštilji
 ventilacioni otvori
- Okovi
 kvake i šildovi
 šarke
 zvekiri
 ručice
 sanduci
 zatvarači
 brave i katanci
 razni okovi
- Svetlosna tela
 zidne lampe
 lusteri
 plafonjere
 fenjeri
 tifani lampe
 - Nameštaj
 stolovi
 stolice
 kreveti
- Svećnjaci

Viševekovna tradicija koja se uspešno prenosi sa kolena na koleno, vrhunski kvalitet proizvoda, kao i strogo poštovanje rokova, koje je bilo naša navika od početka, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji su naša najbolja preporuka. Ukoliko želite da i Vaš dom krase najlepši nameštaj, lampe, lusteri, kamini od kovanog gvožđa, posetite nas i uverite se u istinitost naših reči.

Kovano gvožđa Kolaček 1897, Milana Rakića 83, u blizini SC Olimp, Beograd

Radno vreme:

Radnim danima: od 08h do 12h i od 16h do 18:30h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kljčne reči:
Kovano gvožđa Kolaček 1897, Kovano gvozdje Kolacek 1897 radno vreme, Kovano gvozdje Kolacek 1897 kontakt telefon, Umetnička bravarija, Kamini od kovanog gvoždja, Okovi od kovanog gvoždja, Svetlosna tela od kovanog gvoždja, Nameštaj od kovanog gvoždja, Svećnjaci od kovanog gvoždja , Kvake, Šildovi, Šarke, Korpe za drva od kovanog gvoždja , Vrata za kamine, Roštilj od kovanog gvoždja, Ventilacioni otvori od kovanog gvoždja, Zvekiri, Ručice od kovanog gvoždja, Zatvarači od kovanog gvoždja, Brave, Katanci, Okovi, Zidne lampe od kovanog gvoždja, Lusteri od kovanog gvoždja, Plafonjere od kovanog gvoždja, Fenjeri od kovanog gvoždja, Tifani lampe, Stolovi od kovanog gvoždja, Stolice od kovanog gvoždja, Kreveti od kovanog gvoždja