ANTIAGING DERMAVITA GUINOT CENTAR

Kozmetika Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 70, lokal 6, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/311-76-62
Fax: 011/3139-801
E-mail: dermavita@gmail.com
Sajt: www.guinot.rs

4.5/ 5stars

DERMAVITA

------------------------------------------
Više od 10.000 profesionalnih salona i spa centara širom sveta imaju najbolju ponudu stručne nege za kožu, zahvaljujući saradnji sa Guinot-om.

U saradnji sa našim timom koji se bavi i istraživanjima, možete i Vi ponuditi svom klijentu vrhunsku uslugu i učiniti ga lepim i sve lepšim svaki dan.

Kao predstavnici i distributeri prestižne francuske proizvodne kuće, s ponosom Vam možemo ponuditi preparate i aparate za salonsku profesionalnu negu kao i proizvode za kućnu negu Vaših klijenata.

Ponudom smo pokrili tretmane i preparate za lice i telo i obuhvatili hidrataciju, ishranu, podmlađivanje, čišćenje, umirenje, osveženje...

- HYDRADERMIE
- SUPER HYDRADERMIE
- HYDRADERMIE LIFT
- SUPER HYDRADERMIE LIFT
- AGE LOGIC HYDRADERMIE
- AGE LOGIC SUPER HYDRADERMIE
- AGE LOGIC HYDRA LIFT
- AROMATIC
- AROMATIC ANTICELULIT
- TECHNISPA
- LIFTSOME
- BEAUTE NEUVE
- HYDRA CLEAN
- HYDRA LIFT
- MASAŽA

NAJNOVIJI TRETMANI IZ GUINOT LABORATORIJE:
- AGE SUMMUM
- EYE LOGIC 

------------------------------------

NOVO u Vašoj Demaviti
3D mezoniti
Jedinstven sistem postavljanja niti u kožu, od biorazgradiviog materijala koji zahvaljujući tome potpuno nestaju iz kože za 180 do 240 dana. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam u Dermaviti da napravimo specifičnu i jaku “armaturnu mrežu” u koži, koja se harmonično utapa u tkivo, bez vidljivih defekata na koži i ograničenja mimike.

------------------------------------

Suština ove novine je efikasan lifting, gornje, srednje i donje trećine lica kao i opuštenih delova tela.

Rešavanje problema opusštenog lica, opuštenog podbratka, horizontalnih bora na čelu.

Tretmanom mezonitima u Dermaviti, ublažavate bore na licu, vratu i dekolteu, vraćamo umornoj koži svežinu i jedrinu, zatežemo, odnosno postižemo efekat vitalizacije i liftinga kože 

Efekat se postiže vec nakon prvog tretmana i to je razlog sto je ova metoda podmladjivanja sve popularnija.  


Od pre 12 godina Guinot je prisutan i kod nas zahvaljujući kompaniji Dermavit Internacional doo. Trenutno u našoj mreži postoje 42 Guinot salona, a svaki od njih ima zasigurno zadovoljnu klijantelu kojoj uvek može da ponudi više. Ono po čemu se razlikujemo od drugih prvenstveno je kvalitet, profesionalizam, dobri i trajni rezultati.

U prilog tome govori i nagrada za najbolji profesionalni brend u Srbiji za 2005. godine.

U ponudi imamo kako ručne i aparativne tretmane lica i tela i za te namene kozmetika koja se može naći isključivo u Dermavita salonu.

Parfimerijska prodaja i saradnja sa trgovinskim lancima nije politika kuće.

Za sva pitanja nakon čitanja naše ponude, stojimo vam na raspolaganju kao i ako ste zainteresovani da kod nas probate neke od navedenih tretmana.

Dermavita se obavezuje da će ispuniti ekskluzivu u delu brendiranja i pozicioniranja Brenda na našem tržištu za one koji opremaju salone.

OSNOVNI GUINOT TRETMANI

Esencijalni tretmani za negu kože je HIDRADERMIJA koja omogućava dubinsko pročišćavanje, hidrataciju kože i dubinsko unošenje individualnih aktivnih sastojaka. Rezultati su trenutno vidljivi i dugotrajni o čemu govori i vodeće mesto ovog tretmana već više od 40godina. Najnovijom inovacijom duple jonizacije tretman Hidradermije je još konforniji a trajnost rezultata produžena.

Ekskluzivni Guinot tretman Hidradermija LIFT predstavlja revoluciju u podmlađivanju, stimulišući mišiće lica za poboljšanje tonusa i vidljivi lifting efekat već posle prvog tretmana.

Hidradermija LIFT zateže kožu i dubinski učvršćuje mišiće poboljšava njihov tonus, reaktivira ćelijsku aktivnost i lice spektakularno podmlađuje.

I OSTALI:
LIPOLIZA
Lipoliza je nova mezoterapijska procedura za lokalno smanjenje masnog tkiva i celulita unošenjem male količine supstanci tzv. "Topljača masti" direktno u masno tkivo gde se ubrzava sagorevanje a time i eliminacija masnoće i smanjenje obima.

Oblast koje se uspešno tretiraju su stomak, bokovi, butine, kolena ali i podbradak i ruke.

Postupak je kratak, bezbolan sa lakim postizanjem efekata tako da bez obzira da li držite dijetu centimetri spadaju. Ako želite generalno da mršavite na tretiranim mestima se to brže i vidljivije postiže nego na ostalim delovima. Jednim tretmanom izgubi se 2-6cm a uz dodatnu aparativnu drenažu i dermo-lipo-aspiraciju rezultati su još bolji gde se sem gubitka celulita, masnoće i centimetara koža i mišići dodatno zatežu.

HIJALURONSKI FILERI

Hijaluron je prirodan sastojak naše kože, ali se vremenom smanjuje količina, pa samim tim i tonus i jedrost kože se smanjuje. Podmlađivanjem na ovaj način se ne narušava osobenost lika i ne gubi se specifičnost, već celo lice postaje mladoliko.

Hijaluronski fileri se koriste za korekciju bora na čelu, između obrva, oko usana tzv. pušačke bore, bora koje idu od nosa ka usnama, marionetske bore - od usana ka bradi, sitne bore na obrazima.

Za instant nadoknadu volumena i popunjavanje udubljenja na koži HIJALURONSKI FILERI su metoda izbora. Hijaluronska kisselina je normalni sastojak kože koji vezuje vodu i daje joj jedar i svež izgled. Sa godinama njena količina se smanjuje, a time i volumen i svežina kože.
Najčešće bore koje se koriguju filerima su nazolabijalne (smejalice), marionetske (na spoljašnjim stranama usana), pušačke bore oko usana, bore između obrva (ljutite bore), na dekolteu, vratu, rukama.
Volumen se nadoknađuje na usnama, jagodicama i obrazima.
Efekti su trenutno vidljivi kao i vizuelni gubitak 5-10 godina.
Evekti traju 6 do 12 meseci ali se i u međuvremenu mogu raditi korekcije po potrebi.

U Dermaviti koristimo filere koji su najsličniji hijaluronu u našem organizmu i koji su u upotrebi više od 10 godina tako da su njihovi bliži i dalji efekti potpuno ispitani.