Zatvori
FISH BAR JOHN DORY - DOSTAVA RIBE I MORSKIH PLODOVA Kućna dostava Beograd

FISH BAR JOHN DORY - DOSTAVA RIBE I MORSKIH PLODOVA

Kućna dostava Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Ne radimo
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja 10:00 - 17:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Fish Bar John Dory je specijalizovan za dostavu mediteranskih specijaliteta po principu a la carte restorana. Koristimo isključivo najsvežije namirnice, morsku i samo najkvalitetnije od rečne ribe. Svi obroci su spremljeni na ekstra devičanskom maslinovom ulju, termičkom obradom kojom je sačuvano sve što ovakav način ishrane čini izbalansiranom. Obroci se spremaju u trenutku vaše porudžbine, nikako pre…

Naš meni ima izražen mediteranski identitet, akcenat je na morskoj ribi i plodovima mora, zdravim I pažljivo biranim prilozima. Ukratko:

Filete morske ribe (brancin, orada, zubatac, bakalar), krila raže ili kotlete morskog psa spremamo na žaru ili zapečene u rerni. Obroci spremljeni na žaru, pored morske ribe, sadrže i tri vrste priloga: grilovano povrće, blitvu-krompir (takozvana dalmatinska garnitura) i treći prilog, koji se periodično menja: kus-kus sa povrćem, grilovana palenta, pirinač sa povrćem... Ako se ipak odlučite za morsku ribu (filete ili kotlete) iz rerne, dobićete obrok sa zapečenim povrćem i krompirom, ruzmarinom, belim vinom i puterom. Svi prilozi su sezonskog karaktera i mogu se menjati u zavisnosti od trenutne ponude.

U našoj ponudi možete pronaći i veliki izbor morskih plodova – dagnje, gambore, vongole, Sen Žak školjke, spremljenih na raznovrsne načine: rižota, paste, buzare.

Dostavu rade kuriri koji su stalno zaposleni u našoj firmi, tako da je ceo proces, od proizvodnje do dostave hrane, kontrolisan.

Pozovite nas za više informacija... Volimo da ćaskamo…

Vaš Fish Bar John Dory


Video

Vrste plaćanja

Kartice