Zatvori
COLOSSEUM BOWLING CENTAR Kuglanje Beograd translate.Član 10 godina

COLOSSEUM BOWLING CENTAR

Kuglanje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 00:00
Utorak 10:00 - 00:00
Sreda 10:00 - 00:00
Četvrtak 10:00 - 00:00
Petak 10:00 - 01:00
Subota 10:00 - 01:00
Nedelja 10:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 45, 81, 81l, 83, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

DOBRODOŠLI U NOVU DIMENZIJU BOWLIN ZABAVE - KUGLANJE!!!

U POTPUNOSTI RENOVIRANA COLOSSEUM KULGANA.

Otvaranje kuglane ideja je koja je nastala sada već daleke 2001. godine, mada je širom sveta ovaj vid zabave naveliko bio rasprostranjen čak i tada. Želeli smo da ovu zanimljivu igru donesemo i u Beograd našim sugrađanima. Dug period vremena prošao je od trenutka kada je nastala ta optimistična ideja pa do njene realizacije, ali danas ona postoji u vidu kompletnog objekta koji je krunisan otvaranjem “Colosseum” bowling centra 26.01.2007. godine.

Već od prvog dana imali smo ogromno interesovanje naših sugrađana i ljubitelja kuglanja. Naši stalni igrači su kako sugrađani iz kraja, tako i uvaženi ambasadori, konzuli, predstavnici diplomatskog kora, muzičari, umetnici, sportisti, poslovni ljudi i uveliko svi koji vole dobru zabavu.

Mnogi su se odavno zaljubili u ovu igru, a kuglanje mogu igrati i mladi i stari. Iako deluje jednostavno, ova igra zahteva pažnju, sigurnu ruku i budno oko. Nije bitno koliko imate godina, već koliko strastveno igrate i vežbate različite stilove bacanja. Tu je i takmičarski duh, tako da možete pokušati da pobedite protiv suparničkog tima ili pak imati meč jedan na jedan.

Naša želja za ovu igru nije se promenila - želimo da joj donesemo još veću popularnost u našoj zemlji dok ne bude uporediva sa zemljama širom sveta. Sigurni smo da ćemo uspeti, pa vas pozivamo da nam se pridružite.

Odmerite snagu i preciznost protiv porodice, prijatelja, saradnika ili pak neznanaca koje ćete upoznati kod nas - javite se, rezervišite termin i provedite divne trenutke u prijatnom ambijentu.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi