Zatvori
DR IVAN RADIĆ ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE Lekarske ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

DR IVAN RADIĆ ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE

Lekarske ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 10, 14, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić nalazi se na Voždovcu, tačnije kod voždovačke crkve u ulici Vojvode Stepe 120, sa ulazom iz ulice Jove Ilića.

Opšta medicinapodrazumeva široku lepezu medicinskih usluga. Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastrične tegobe i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja, Vaš lekar opšte medicine mora biti tu za Vas.

Bez čekanja u redu, svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljne podatke o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija uz objašnjenje i saglasnost pacijenta, te savetovati o daljnjem postupku i toku bolesti. Ukoliko Vam je iz nekog razloga nezgodno dolaziti u ordinaciju ili jednostavno želite komfor u kućnim uslovima, dostupne su Vam i kućne posete, po prihvatljivim cenama.

Osnivač i stalno zaposlen u ordinaciji je dr Ivan Radić sa iskustvom rada u hitnoj pomoći i položenim kursevima Evropskog resuscitacionog saveta (ERC): Intermediate Life Support (ILS), Advance Life Support (ALS), kurs taktičke medicine, IPHTLS 2- trauma kurs, koji je ujedno i aktivan član Resuscitacionog saveta Srbije. Takođe je član Udruženja za istraživanje i tretman bola Srbije (UITBS). Od Oktobra 2017.godine je na specijalističom usavršavanju iz interne medicine, koje obavlja u Kliničkom centru Srbije. Od Juna 2019. je lekar konsultant u domu za stara lica "Dom Vožd". 

Usluge koje Vam nudi naša ordinacija:

  • pregledi, konsultacije, ordiniranje terapije
  • - Ekg snimanje i analiza
  • - infuzije, injekcije ( i.m., s.c., i.v.)
  • - inhalacije
  • - primarna obrada manjih rana (posekotine, dekubitusi, ateromi, urasle dlake i sl.)
  • - previjanje svih vrata rana
  • - previjanje, skidanje konaca
  • - pregled i ispiranje ušiju

Kvalitet koji se može ostvariti u privatnoj zdravstvenoj zaštititi mora biti dostupan svima i u skladu sa tim načelom je i formiran cenovnik usluga!!!

Za dodatne informacije vezane za cene i usluge posetite naš sajt ili nas pozovite!

Iako se većina tegoba i bolesti može u skladu sa najnovijim smernicama uspešno lečiti i izlečiti na nivou opšte medicine, u slučaju potrebe se organizuje i upućuje na specijalistički pregled i dodatnu dijagnostiku.

S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju vezanu za infekciju Covid-19, obavezno je prethodno javljanje i zakazivanje pregleda, kako bi se moglo odlučiti na osnovu tegoba da li se pacijent može pregledati i zbrinuti u ordinaciji DR IVAN RADIĆ, ili je potrebno da se javi u neku od Covid ambulanti. 

Budite i Vi deo naših zadovoljnih klijenata.

Foto