Zatvori
 • 011info Belgrade guide English version
 • 011info Beogradski vodič
DR IVAN RADIĆ ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE

DR IVAN RADIĆ ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE

Lekarske ordinacije Beograd

Korisne informacije


Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić nalazi se  na Voždovcu,
tačnije kod voždovačke crkve u ulici Vojvode Stepe 120, sa ulazom iz ulice Jove Ilića.

Opšta medicinapodrazumeva široku lepezu medicinskih usluga. Od smernica o zdravom načinu života, preko ranog otkrivanja i prevencije, rešavanja najčešćih zdravstvenih problema kao što su povišena temperatura, respiratorne, crevne i urinarne infekcije, povišen krvni pritisak, gastrične tegobe i sl., sve do praćenja i držanja pod kontrolom uznapredovalih hroničnih oboljenja, Vaš lekar opšte medicine mora biti tu za Vas.

Bez čekanja u redu, svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena te se bez ikakve žurbe i u miru može porazgovarati, uzeti detaljne podatke o bolesti, uraditi kompletan pregled po sistemima, ordinirati terapija uz objašnjenje i saglasnost pacijenta, te savetovati o daljnjem postupku i toku bolesti. Ukoliko Vam je iz nekog razloga nezgodno dolaziti u ordinaciju ili jednostavno želite komfor u kućnim uslovima, dostupne su Vam kućne posete tokom 24 sata, u bilo kojem delu grada, po veoma pristupačnim cenama.

Osnivač i stalno zaposlen u ordinaciji je dr Ivan Radić sa iskustvom rada u hitnoj pomoći i položenim Advanced life support kursem Evropskog resuscitacionog saveta, koji je ujedno i aktivan član resuscitacionog saveta Srbije.

Usluge koje Vam nudi naša ordinacija:

 • - pregledi, konsultacije, ordiniranje terapije
 • - Ekg snimanje i analiza
 • - infuzije, injekcije ( i.m., s.c., i.v.)
 • - inhalacije, terapija kiseonikom
 • - primarna obrada manjih rana
 • - previjanje, skidanje konaca
 • - pregled i ispiranje ušiju
 • - bioptron lampa
 • - sistematski pregled ( pregled po sistemima, Ekg, osnovne analize krvi i urina, interpretacija rezultata i zaključno mišljenje)

Kvalitet koji se može ostvariti u privatnoj zdravstvenoj zaštititi mora biti dostupan svima i u skladu sa tim načelom je i formiran cenovnik usluga!!!

Za dodatne informacije vezane za cene i usluge posetite nas sajt ili nas pozovite.

Ordinacija ima ugovor sa renomiranim laboratorijama te sve laboratorijske analize možete obaviti u ordinaciji (od jednostavnih kao što su krvna slika, brisevi, pregled urina, urinokultura i sl., do najsioženijih laboratorijskih analiza)

Takođe ima ugovor sa dijagnostičkim centrom koji se nalazi u blizini u kojem možete obaviti kompletnu dijagnostiku bez ikakvog čekanja (Uzv, CT, MR, endoskopija) po prihvatljivim cenama.

Po potrebi se organizuje i upučuje na specijalističke preglede.

Budite i Vi deo naših zadovoljnih klijenata.

KONTAKT
011/2468-067
064/466-54-21 (dostupno 24h)

Foto

DR IVAN RADIĆ ORDINACIJA OPŠTE MEDICINE Lekarske ordinacije Beograd