Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETIČKI SALON MILENA

KOZMETIČKI SALON MILENA

Maderoterapija Beograd

Radno vreme

Ponedeljak ne radimo
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 11:00 - 17:00
Nedelja 11:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacijePružam estetsko-kozmetičke usluge koje predstavljaju potpunu alternativu estetskoj hirurgiji, koje će poboljšati Vaše ukupno stanje. Posvećenim radom, koristeći preparate i aparate poslednje generacije u ovoj oblasti i primenjujući znanja i tehnike stečene u radu i na seminarima, pružiću Vam sve neophodno da održavate svoju higijenu, ostvarite neophodan balans i relaksirate svoje telo.

Meni je cilj Vaše zdravlje i zadovoljstvo, a lepota je izazov za sve nas.

Tretmani lica

Na dugačkoj listi anti-aging tretmana izdvaja se jedna od najnaprednijih, novih terapija pod imenom Platelet Rich Plasma (PRP), koji je sada u ponudi Kozmetičkog salona Milena. Prvi znak starenja je pojavljivanje finih linija i bora na licu, posebno na čelu i oko očiju i usta. U potrazi za još mlađim izgledom, mnogi traže pomoć estetskih i kozmetičkih stručnjaka kako bi ih eliminisali. Postoje brojni anti-aging tretmani koji će se baviti ovim problemom, ali se ovaj način izdvaja po mnogo čemu.

Interesantno je da se ovaj tretman koristi u medicini i hirurgiji još od 1975. godine, ali je tek nedavno uveden kao estetski tretman.

Da bi se pripremio PRP tretman, pacijentu se uzima mala količina krvi u prostorijama salona. Pošto se krv uglavnom sastoji od tečnosti, koja se zove plazma i crvenih, belih ćelija i trombocita, potrebno je da, u sledećam postupku, trombocite izdvojimo od drugih krvnih ćelija. Time dobijamo koncentrat trombocita i faktora rasta, koji su najvažniji u PRP tretmanu, jer su bogati proteinima.  Tako dobijeni serum je pet puta efikasniji od «normalne» krvi i to su u stvari vaše lične matične ćelije. Tokom PRP tretmana, taj koncentrat se ubzigava u tačno određeni sloj koze, čime se intenzivira napor tela i isporučuje se koncentrat trombocita direktno na područje gde je to potrebno. Ovaj tretman klasifikuje se kao regenerativna medicina ili regenerativno zdravlje.

Možete očekivati mekšu, glatkiju i sjajniju kožu. Optimalni rezultati se postižu nakon otprilike tri nedelje i traju do godinu dana. Nema rizika ili neželjenih efekata koji su poznati i pogodan je za sve. PRP tretman može se vrši samo u prostorijama salona i u kontrolisanim uslovima.

Ako želite da saznate više o PRP (Platelet Rich Plasma) ili planirate da se podvrgnete ovom tretmanu, zakažite termin radi konsultacija.

Predstavljam Vam i neke od tretmana lica koji samostalno ili međusobnim kombinovanjem daju dobre rezultate. Tokom tretmana kombinujem preparate vrhunskih kozmetičkih kuća.

Acadèmie Paris, Endocare, Eden cosmetics i drugih

Osnovni program salona je:

- Osnovni higijenski tretman lica
- Regenerativni tretmani lica i očne zone
- Biološki tretman lica, vrata i dekoltea
- Tretmani lifting i anti-age program
- Dijamantska mikrodermoabrazija
(neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože) 
- Ultrazvučni piling lica – fini piling površinskog sloja kože koji utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i dekolorizaciju kože u svim regijama lica.

Ostali tretmani lica:

- PRP tretman.
- Dermapen
- Mezoterapija bez igle – efikasna metoda za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma kože
- Radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea - podmlađivanje, zatezanje, hidratacija kože, kao i podizanje tonusa kože
- Krio terapija za zadržavanje vlage i hranljivih materija kao i za smanjenje pora na koži
- Terapija podočnjaka – uklanjanje bora, tamnih kolutova i kesica ispod oka
- Anti-akne terapija – tretman lica za problematičnu kožu
- Mezoterapija za rešavanje problema gubitka kose kod oba pola – aplikacije aktivnih supstanci za poboljšanje rasta i spečavanje opadanja kose

Tretmani tela

Predstavljam Vam grupu neinvanzivnih i bezbolnih metoda koje uspešno sprovodim u procesu preoblikovanja i relaksacije tela:

- Vakum i mezoterapija
- Vakum terapija
- Multipolar radio-frekvencija
- Radiotalasni lifting tela
- Kavitacija
- Maderoterapija (masaža oklagijama)

Ovo su metode fizikalne terapije koje, u kombinaciji sa vakum terapijom, uključuju generisanje lokalne toplote u tkivo putem visokofrekvente električne struje, radio tasa ili ultrazvučnih talasa. Ovim metodama podstičemo limfnu drenažu i povećavamo elastičnost kože, smanjujemo strije i ožiljke, revitalizujemo kožu i mišiće, uklanjamo lokalno nagomilano masno tkivo u predelu podbradka, nadlaktice, stomaka, oko struka, bedara, na zadnjici, butinama i kolenima. Zatim, uklanjamo bore i usporavamo starenje i prerano opuštanje kože.

Zatezanje mišića ruku, trbušnih mišića, butina, zadnjice, grudi su takođe pozitivni efekti tretmana, a kombinacijom više metoda na mišiće delujemo relaksirajuće, čime ublažavamo bol od grčeva izazvanim prekomernim naporima.

 

Foto

KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd
KOZMETIČKI SALON MILENA Maderoterapija Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi