Zatvori
OKLAGIJE ZA MADEROTERAPIJU ORHIDEJA Maderoterapija Beograd

OKLAGIJE ZA MADEROTERAPIJU ORHIDEJA

Maderoterapija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h

O nama – Oklagije za maderoterapiju Orhideja

Mi smo firma koja se bavi drvetom već 25 godina. Sva iskustva koja smo stekli u obradi drveta smo iskoristili da bi sa timom maderoterapeuta stvorili drvene elemente za masažu, poznatijih kao oklagije za maderoterapiju. Poslednje 3 godine smo se fokusirali na izradu najkvalitetnijih oklagija za masažu. Naš tim se sastoji od 6 iskusnih stolara koji marljivo rade ovaj posao, a to i pokazuje naš kvalitet i zastupljenos naših proizvoda na tržištu na Balkanu, a i u svetu. Toliko o nama. Sve ostalo ćete već pročitati u recenzijama koje su naši zadovoljni klijenti pisali.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija je tehnika masaže koja dovodi do uklanjanja celulita i samim tim podrazumeva se korišćenje drvenih elemenata za masažu koje lice na oklagije i nastala je u Kolubmiji. Masažom oklagijama se podstiče limfni system tela klijenta da oslobodi nakupljne toksine, masti i celulit u telu. Uporni tvrdokorni celulit važi za veoma lošeg saveznika u ženskom telu, pa čak i kod onih koje se bave sportom. Pre maderoterapije je bilo nezamisljivo da se celulit ukloni ovako efikasno, ali sa maderoterapijom je to izvesno. Da bi se došlo do uklananja celulita važno je da se tretmani rade redovno i to u serijama od 10 tretmana pa naviše.

Kako se izvodi tretman maderoterapije i kako dovodi do vidljivog smanenja celulita?

Terapija drvetom iliti maderoterapija se izvodi posebnim tehnikama gde maderoterapeut pritiskom oklagijama koje su isključivo od prirodnog materijala-drveta na kožu stimuliše limfni sistem koji je inače zadužen za izbacivanje toksičnih materija iz tela. Ravnomernim ritmičkim pokretima stimuliše se protok limfe i radi se limfna drenaža. Maderoterapijom se aktivira metabolizam i to dovodi do toga da oranizam brže izbacuje toksine, masne naslage, pa i celulit.

Rezultati i očekivanja ?

Rezultati u maderoterapiji su individualni. Što znači da koliko će se brzo ukloniti celulit zavisi od toga koliko je celulit tvrdokoran. Veoma često kod ljudi koji naizgled nemaju mnogo celulita tretmani mnogo sporije razbijaju celulit nego kod žena koje su krupnije građe. Oklagije za celulit su jedan od saveznika da se celulit ukloni, ali ne i jedini. Veoma je bitno da se u danima kada se vrše tretmani pije dosta vode jer se tako kroz limfu i mokraću izbacuju toksini.

Cena oklagija i tretmana

Cena pojedinačnih oklagija je u rasponu od 1200 do 3500 dinara, dok je set oklagija od 6 ili 7 oklagija 11700 do 12500 dinara. Cene tretmana su od 800 do 2500 dinara i zavisi koliko se regija tela radi i koliko vremenski.

Oklagije za maderoterapiju možete poručiti i preko našeg online shopa.

 

Foto