Zatvori
TORO BOX MINI SKLADIŠTA Magacini, hale, hangari Beograd

TORO BOX MINI SKLADIŠTA

Magacini, hale, hangari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

ZA ZAKUPNINU SKLADIŠTA DO 6 MESECI UNAPRED JEDAN DODATNI MESEC GRATIS!TORO BOX MINI SKLADIŠTA

Pojava mini skladišta i biznis u vezi sa njom koju smo nekada mogli da vidimo samo na stranim (američkim) televizijskim programima zaživela je i kod nas. Reč je o self-storage usluzi, gde se prostor za skladištenje stvari iznajmljuje zakupcima koji mogu biti pravna, ali i fizička lica.

Toro Box je kreiran kao naš odgovor na rastuće potrebe građana, preduzetnika i firmi za adekvatnim magacinskim prostorom koji odgovara individualnim potrebama zakupaca. Kada je reč o fizičkim licima – građanima, uočljivo je da postoji snažna potreba za mestom za skladištenje rezervnog ili nameštaja koji se trenutno ne koristi, a ima svoju realnu vrednost zbog koje ga vredi čuvati. „Višak stvari“ često se javlja i prilikom nasleđivanja, razvoda, a naročito preseljenja ljudi i iznajmljeni skladišni prostor tada dolazi kao spas i optimalno rešenje za novonastali problem.

Naravno, sem nameštaja, Toro Box skladišne jedinice mogu se koristiti za smeštaj bilo čega drugog: dodatnog alata, mašina, opreme, kupljene kabaste robe i materijala… koji trenutno nisu u upotrebi, a moraju se smestiti u prostor u kome će biti sigurne od spoljnih uticaja i neovlašćenog pristupa drugih ljudi.

Najam Toro Box mini skladišta rešava vam pitanje dodatnog prostora, eliminišući potrebu za adaptacijom kuće/dvorišta, a u slučaju da živite (i radite) u stanu, situacija još jasnije ide u prilog njihovom najmu.

Naša mini skladišta nalaze se u okviru objekta koji je u potpunosti obezbeđen 24-časovnim fizičkim obezbeđenjem, uz tehničku zaštitu, video nadzor i alarmni sistem u okviru kompleksa. Svako pojedinačno skladište poseduje poseban alarmni sistem, a zaključava se pomoću šifre koju zna samo zakupac – korisnik i ovlašćeni radnik obezbeđenja.

NAŠI KORISNICI IMAJU PRISTUP SKLADIŠTIMA 24/7!!!

Skladišta su različitih veličina, a mi ćemo vam rado proceniti i predložiti mini skladište koje odgovara količini vaših stvari koje želite da smestite.

Mini skladišta su različite kvadrature:

 • 3,5 m2
 • 7,5 m2
 • 15 m2

Svako od njih iznajmljuje se na period od najmanje mesec dana, a maksimum nije vremenski ograničen.

Mini skladišta za fizička lica optimalno su rešenje za osobe koja nemaju gde da smeste nameštaj koji ne koriste ili stvari koje kod kuće zauzimaju previše mesta. Za pravna lica koja nemaju dovoljno prostora u svojim kompanijama za skladištenje neophodne opreme, mašina, robe ili drugih stvari, u našoj ponudi su mini skladišta za firme.

Mini skladišta su takođe dobar izbor za skladištenje motornih vozila koja ne koristite: motori, skuteri, električni trotineti i druga.

Prednosti naših skladišta posebno su prepoznali oni koji se bave internet trgovinom i koji ne drže na stanju robu koju prodaju. U okolnostima gde u pitanju nije klasičan tip trgovine i gde internet trgovac nema magacinski prostor u prodavnici (a često čak ni samu prodavnicu), skladištenje robe na pravi način i u odgovarajućim uslovima je posebno osetljiv segment poslovanja.

Osnovna prednost naših mini skladišta je potpuna bezbednost vaših stvari i obezbeđenost adekvatnih uslova za čuvanje. Sva mini skladišta štite ono što je u njima  od svih vremenskih uslova - od kiše, vlage, sunca ili snega.

U Toro Boxu možete smestiti skoro sve što vam je višak u vašem podrumu, kući, stanu, poslovnom prostoru:

 • Nameštaj i pokućstvo
 • Mašine i alate
 • Odeću
 • Opremu i materijale
 • Motocikle, motore, skutere, trotinete
 • Instrumente
 • Kabaste i gabaritne igračke
 • Bilo koje druge predmete koje imate, a ne želite ih u datom momentu u svom ličnom prostoru

Našim klijentima iznajmljeni prostor dostupan u svakom trenutku: u periodu od 8-16 h mogu da dolaze bez prethodne najave, dok nakon 16h mogu pristupiti svom mini skladištu uz najavu dolaska našem obezbeđenju.

Smestite sve stvari koje vam trenutno nisu potrebne na bezbedno i sigurno mesto u mini skladištima Toro Boxa i rešite problem skladištenja vrednih i korisnih stvari koje nemate gde da držite kod sebe

Za više informacija, slobodno nas pozovite.

Cenovnik mini skladišta

- mali box: 4m2 - 70eur + pdv
- srednji box: 7,5m2 - 100eur + pdv
- veliki box: 15m2 - 170eur + pdv

Depozit u visini mesečne kirije.

Klimatizovani box

mali: 4m2  - 90eur + pdv
srednji: 7,5m2 - 130eur + pdv
veliki: 15m2 -  190eur + pdv

Foto