Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FANCY KUTAK

FANCY KUTAK

Manikiri, pedikiri Beograd

Korisne informacije


Frizersko - Kozmetički salon Fancy kutak na Belim Vodama  je savršeno mesto za revitalizaciju Vašeg duha i tela, uz veliki izbor tretmana i programa za negu kose i tela. U prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti, ulepšati, obnoviti energiju i otkloniti posledice stresa koji je sve prisutniji u svakodnevnom životu.

Bilo da je Vaš izbor šišanje, feniranje, pedikir, manikir ili šminkanje, garantujemo visok kvalitet usluge, uz upotrebu preparata vodećih svetskih proizvođača. Naš stručni tim frizera i kozmetičara rado će Vas posavetovati koji je tretman najoptimalniji za Vas, kako biste ponovo osetili zadovoljstvo boravka u „sopstvenoj koži“.

Kako bi Vaša kosa uvek bila zdrava, lepa i negovana, salon lepote Fancy kutak nudi veliki izbor frizerskih usluga, uz upotrebu vrhunskih proizvoda za negu kose:

- šišanje
- feniranje
- farbanje
- brazilsko ispravljanje
- botox kose
- ombre
- prelivi
- pramenovi na foliju
- blajhanje kose
- peglanje kose
- minival
- pakovanje
- balayage
- sombre
- flamboyage
- profesionalna šminka
- masaže

Botoks za kosu možemo opisati kao nešto što ispravlja i popunjava neravnine i rupice na kosi. Rec je o tretmanu u čijem sastavu su molekuli koji prijanjaju na ona mesta gde je prirodni keratin oštecen što cini da vlas postaje jača i lepša. Pored toga, tu su i izvesni vitamini i silikoni koji ce kosi poboljšati volumen, ali je i dodatno nahraniti. 

Tretman je uglavnom namenjen pre svega za dubinski oštecenu i hemiski tretiranu kosu, a povoljno deluje na svaki tip kose. Efekti su obnovljena i ucvršcena kosa, sjajna i prirodnog izgleda, vlakna su otpornija, cvršca na dodir, a kosu je lagano oblikovati.

Fancy kutak pored frizerskih u svojoj ponudi ima i veliki izbor kozmetičkih usluga:

MANIKIR

- klasični
- lakiranje
- izlivanje noktiju
- gel lak
- ojačavanje gelom
- korekcija

PEDIKIR

- estetski
- lakiranje
- gel lak

Ukoliko niste zadovoljni izgledom i kvalitetom Vaših prirodnih noktiju, Fancy kutak je prava adresa za Vas. Pored klasičnog manikira i pedikira sa lakiranjem noktiju, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i usluge ojačavanja, izlivanja i nadogradnje noktiju upotrebom najkvalitetnijih gelova. Ako želite maštovito ukrašene nokte za neku specijalnu priliku nudimo Vam nail art tehniku ručnog iscrtavanja noktiju, uz veliki izbor motiva i ukrasa.

DEPILACIJA

- depilacija hladnim voskom
- depilacija toplim voskom

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u celosti dlaku iz korena. Kad se obavlja mesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će vam porasti tek za 3-6 nedelja.

Kontakt informacije:

Adresa: Crveno barjače 4
Mobilni: 062/ 53 88 33

Foto

FANCY KUTAK Manikiri, pedikiri Beograd
FANCY KUTAK Manikiri, pedikiri Beograd
FANCY KUTAK Manikiri, pedikiri Beograd