Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON LEPOTE ZA ŽENE I MUŠKARCE CAT

SALON LEPOTE ZA ŽENE I MUŠKARCE CAT

Manikiri, pedikiri Beograd
  • Adresa: Vojvođanska 148, Novi Beograd
  • Telefon: 063/8011-011

Korisne informacije


Studio lepote Cat nalazi se u Vojvođanskoj ulici 148, na Novom Beogradu. Salon za negu Vaše lepote nudi Vam na jednom mestu sveobuhvatnu kozmetičku i frizersku uslugu po veoma povoljnijim cenama u gradu. 

Naš frizerski i kozmetički salon je savršeno mesto za sve dame koje drže do svog izgleda i nastoje da imaju negovano lice i telo, kao i senzualnu frizuru za sve prilike. Stručni tim Salona lepote Cat se trudi da svojim perfektnim radom istakne Vašu jedinstvenost i lepotu na potpuno nov način.

Prilikom svog rada koristimo profesionalne preparate svetskog ranga, koji nam omogućavaju da Vam pružimo profesionalnu uslugu i pobrinemo se da izgledate senzacionalno. Uz našu stručnu pomoć, put do Vašeg savršenog lica, tela i kose je veoma kratak.

FRIZERSKE USLUGE:

- šišanje
- feniranje
- preliv
- svečane frizure
- uslužno farbanje- botox
- pramenovi
- ombre i balayage
- minival
- tretmani kose
- blajhanje
- svečane frizure
- nadogradnja kose

Bilo da Vam je potrebna moderna ili klasična frizura, studio lepote Cat je prava adresa za Vas. Rado ćemo saslušati svaki Vaš predlog, a naše stručno i ljubazno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć oko izbora odgovarajuće frizure koja će istaći Vašu ličnost na najbolji mogući način.

Ukoliko želite da promenite ili osvežite boju Vaše kose, nudimo usluge farbanja, izvlačenje pramenova, kao i moderne tehnike koloracije kose: ombre, sombre, balayage. U našem radu koristimo vrhunske farbe koje neće oštetiti Vašu kosu, već joj dati jedinstven i upečatljiv izgled.

MANIKIR

- klasičan manikir
- oblikovanje bojenje noktiju
- izlvanje noktiju
- nadogradnja noktiju
- gel lak

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u kozmetičkom salonu Cat na Novom Beogradu.

 DEPILACIJA- hladna, topla

- ispod pazuha
- polovina noge
- cele noge sa preponama
- ruke
- prepone

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

 PROFESIONALNO ŠMINKANJE

- profesionalno šminkanje za mature
- profesionalno šminkanje za svadbe
- profesionalno šminkanje za godišnjice
- profesionalno šminkanje za rođendane

Rešenja za isticanje Vaše lepote u vidu profesionalne šminke pogodna su za sve dame koje često nemaju dovoljno vremena zbog različitih obaveza da provedu vreme šminkajući kod kuće ili su jednostavno nezadovoljne izgledom detalja na svom licu. Visoko kvalitetna šminka će Vaše lice ukrasiti na najbolji mogući način.

Kontakt informacije:
Adresa: Vojvođanska 148
Mobilni: 063 80 11 011

Frizerski i kozmetički salon za negu vaše lepote i jedinstvenosti.

Uživajte u tretmanima koje smo pripremili za vas.

 

Foto

SALON LEPOTE ZA ŽENE I MUŠKARCE CAT Manikiri, pedikiri Beograd
SALON LEPOTE ZA ŽENE I MUŠKARCE CAT Manikiri, pedikiri Beograd
SALON LEPOTE ZA ŽENE I MUŠKARCE CAT Manikiri, pedikiri Beograd