Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DUNA STUDIO LEPOTE

DUNA STUDIO LEPOTE

Masaža Beograd

Radno vreme

Ponedeljak ne radimo
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja 09:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 59, 78, 42

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


 

MASAŽA

Lifting masaža lica u trajanju od 50 minuta – 2000 RSD

Akcija: masaža leđa u trajanju od 45 minuta – 600 RSD

Akcija: anticelulit masaža nogu u trajanju od 45 minuta – 600 RSD

Lifting masaža lica obuhvata masažu lica, vrata i dekoltea. Masaža lica se radi nakon pilinga, uz upotrebu seruma i krem maske tokom masaže. Krem maske su na bazi hidratacije i prehrane kože, kiseonika, kolagena, elastina i ostalih hranljivih komponenti koje su bitne za vitalnost kože lica, vrata i dekoltea.

Nudimo vam masažu leđa, masažu nogu kao i anticelulit program.

Da li znate da možete uživati i u masaži blatom vulkanske lave i eteričnim uljima?

U Studiju lepote Duna klijenti mogu uživati u masaži leđa uz primenu vulkanske lave i eteričnih ulja. Nakon intenzivne masaže, postavlja se folija koja se na telu drži 30 - 45 min. Efekat je potpuno opuštanje muskulature i relaksacija. Prednost ovog tretmana jeste da se za klijenta tokom istog vremena, dok deluju vulkanska lava i eterična ulja, može uraditi i lifting masaža lica.

Studio lepote Duna pruža negu zasnovanu na kombinaciji holističkog pristupa i primene aparata, uz rad sa profesionalnom kozmetikom vrhunskog kvaliteta - Thalgo, Sothys, Pevonia - dajući najbolje rezultate u oblasti nege.

KOZMETIČKI TRETMANI

Svetla, topla i prijatna atmosfera pružaju potpuni užitak u kojem se svaki klijent oseća prijatno i opušteno, u potpunosti opravdavajući reputaciju salona vrhunske nege. U Studiju lepote Duna, neguje se potpuno prirodan pristup nezi kože, bez upotrebe agresivnih metoda u tretmanima lica i tela. Salon nudi različita rešenja za nesavršenosti i nepravilnosti kože i vraćanje kvaliteta samoj koži. Problemi kao što su gubitak sjaja, gruba, reljefna struktura kože, proširene pore, mogu biti rešeni ili ublaženi profesionalnom negom i svakodnevnom, kućnom negom koja se odvija uz preporuke profesionalnog kozmetičara.

Klasični tretman prvi je korak u nezi kože lica i njenom vraćanju u optimalno stanje. Ovaj tretman se primenjuje na koži lica, vrata i dekoltea. Tretman počinje čišćenjem uz pomoć mleka i losiona, a nastavlja se pilingom, čišćenjem kože i pora, nakon čega se nanosi maska koja zatvara pore i vrši dezinfekciju kože. Tokom svih navedenih segmenata tretmana, odvija se blaga masaža koja podstiče delovanje kozmetičkih preparata u kontaktu s kožom. Nakon toga primenjuju se maske, serumi ili ampula koja odgovara određenom tipu kože (hidratacija, anti-age ili za aknoznu kožu). Nakon toga se otklanjaju svi upotrebom mleka i losiona, a na čistu, tretiranu kožu, nanosi se odgovarajuća krema i antirid.

Studio lepote DUNA nudi i tretmane koji uz pomoć različitih aparata daju izuzetne rezultate u otklanjanju ožiljaka, vraćanju glatke teksture kože i blistavog izgleda. Pilingom na bazi voćnih kiselina izjednačavaju se neravnine lica, a koža dobija svetliji izgled, bez fleka. Rezultat je visoka hidratacija i nahranjenost kože, njen ubrzan metabolizam i blistavost i mekoća kože.

Za potrebe specijalnih događaja, poput proslava, venčanja, dočeka Nove godine, Studio lepote Duna nudi posebne tretmane zahvaljujući kojima koža u određenom trenutku ima najbolji mogući izgled. Za ovaj takozvani „blic efekat“ neophodno je izvršiti pripremu, putem koje bi se koža dovela u dobro stanje i stanje u kome će na takvoj koži šminka dobiti svoj puni efekat. Ovaj efekat se dobija zahvaljujući primeni salicilnih kiselina, voćnih kiselina i hidratacije u relativno kratkom vremenu.

Tretman baziran na morskim algama pruža ishranu kože, regeneraciju ćelija uz podsticanje mikrocirkulacije. Alge iz preparata pospešuju procese vezane za lifting kože, a
primenjuju se na licu, vratu i telu. Značajnu ulogu imaju i u procesima detoksikacije, drenaže, sagorevanja masnog tkiva kao i ponovnoj mineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Mezoterapija sa galvanskom strujom KLAPP-ovim aparatom je neagresivan i prijatan tretman, koji se radi nakon čišćenja lica i pilinga kože, ubacivanjem aktivnih materija aparatom u središnji sloj kože. Preporučuje se osobama sa problematičnom, masnom i aknoznom kožom. Mezoterapija KLAPP-ovim aparatom daje odlične rezultate i u anti-ageing programu (jačanje mišićne mase, ublažavanje bora i ubrzanje metabolizma kože), pri rešavanju problema depigmentacije i izbeljivanju.

Studio lepote Duna nudi i tretmane:

  • Regeneracije kože
  • Umanjenja crvenila
  • anti-age mezoterapiju koja je potpuno neinvazivna
  • kao i savete i preporuke za svakodnevnu negu u kućnim uslovima

Vlasnik Studija lepote DUNA je Zlatana Kodžopeljić, kozmetičarka sa 25-godišnjim iskustvom.

PROFESIONALNA ŠMINKA – STUDIO LEPOTE DUNA

Studio lepote DUNA nudi profesionalnu šminku po Vašoj meri, koja je prilagođena klijentu, prilici, godišnjem dobu i trendovima.

MANIKIR I PEDIKIR, MEDICINSKI PEDIKIR

Manikir - Svakodnevna dinamika savremenu ženu koja želi da bude negovana, usmerava ka rešenjima koja su kvalitetna, funkcionalna i dugotrajnija. Sve je veća ponuda lakova za nokte koji mogu trajati dve, tri ili četiri nedelje i uvek izgledati lepo, negovano i uredno. U Studiju lepote Duna, klijentima su na raspolaganju gel lak i klasičan manikir.

Medicinski pedikir se zasniva na pripremi stopala za tretman i to upotrebom mirišljavih, eteričnih ulja, a tek nakon toga se pristupa se kozmetičkom tretmanu. Tretman počinje oblikovanjem noktiju, zanoktica, peta, primenjujući kasnije piling. Nakon toga se pristupa rešavanju problema uraslih, zadebljalih noktiju, tvrdih i zadebljanih peta i žuljeva.

Foto

DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd
DUNA STUDIO LEPOTE Masaža Beograd

Vrste plaćanja

Kartice