Zatvori
BLUE STONE - ŠTAMPANI BETON Mermer, beton Beograd translate.Član 5 godina

BLUE STONE - ŠTAMPANI BETON

Mermer, beton Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 17:00
Utorak 07:00 - 17:00
Sreda 07:00 - 17:00
Četvrtak 07:00 - 17:00
Petak 07:00 - 17:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 401, 402, 403, 405, 407, 408, 503

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Firma Blue Stone bavi se izradom štampanog betona, kao i prodajom kompletnog uvoznog materijala za koji posedujemo sve neophodne evropske sertifikate. Tokom niza godina uspešnog rada stekli smo poverenje velikog broja klijenata, pre svega, zahvaljujući profesionalnoj i efikasnoj usluzi, postojanom kvalitetu proizvoda, korektnim cenama i poštovanjem svih ugovorenih obaveza. Od 2017. godine, firma Blue Stone Beograd u okviru svoje delatnosti nudi sledeće usluge:

- Izrada štampanog betona
- Kalupi za štampani beton
- Prodaja kompletnog uvoznog materijala
- Dekorativni kamen
- Industrijski podovi – Fero beton
- Priprema terena i lupanje betona
- Štampani zid
- Izrada običnog betona
- Overlay systems
- Česme, žardinjere i fontane
- Ćupovi od štampanog betona
- 3D paneli
- Deco inex
- Veštačke stene
- Kamenčići na bazi smole
- Mikro toping

Štampani beton je arhitektonski tip betona koji se dobija štampom na svežem betonu, a služi za oblaganje i popločavanje površina. Ono po čemu se štampani beton izdvaja jeste velika trajnost, čvrstoća, postojanost i izdržljivost na različite klimatske uticaje i najteže uslove saobraćaja. Lako se montira na stari beton, asfalt ili bilo koju drugu tvrdu podlogu, a može da podnese teret i preko 40 tona. Zahvaljujući jedinstvenom principu otiska postoje neograničene mogućnosti eksperimentisanja u pogledu boja i tekstura. Blue Stone štampani beton karakteriše veliki izbor boja i dekoracija kojima možete oplemeniti Vaš enterijer i eksterijer. Nijanse štampe su postojane i ne menjaju se vremenom, pri čemu nikakvo dodatno održavanje nije neophodno.

Takođe, štampani beton se ne kliza pri nagibu od 17%. Pored štampanog betona, u našoj ponudi nalazi se i štampani zid koji predstavlja idealno rešenje za uređenje fasada, izradu stena, zidova, ograda, stubova i sl. Naš materijal za obradu vertikalnih površina je jedini na tržištu koji ima stepen tvrdoće 4 puta jači od betona i radi se u svim bojama. Nanošenje može biti ručno ili strojno, uz primenu kalupa po izboru. Još jedna usluga koju nudi firma Blue Stone jeste betoniranje hala, garaža, dvorišta... običnim armiranim betonom. U našem radu koristimo najkvalitetnije materijale što garantuje kvalitetno i brzo obavljanje posla.

Takođe, vršimo postavljanje industrijskih podova (fero beton). Ukoliko želite da Vaš objekat uredite u skladu sa aktuelnim trendovima, naša preporuka je dekorativni kamen kojim ćete postići vizuelno zapanjujući efekat u Vašem prostoru. Blue Stone dekorativni kamen je kvalitetan, otporan, dugotrajan i verno nalikuje pravom, ali je znatno jeftiniji za održavanje. S obzirom da je jako lagan, jednostavno se montira na svaku podlogu, pri čemu ima vrlo malo otpada. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela i boja dekorativnog kamena. Firma Blue Stone predstavlja jedinstveni materijal za obradu podnih i zidnih površina, Overlay system koji jedini na tržištu ima stepen tvrdoće 5 puta veći od betona. U pitanju je vodonepropusan materijal koji se u sloju od 5 do 6mm, nanosi na tvrdu i zdravu podlogu, kao što su: pločice, staklo, OSB ploče itd. Nakon ugradnje površina se premazuje zaštitnim lakom SPS100. Za ulepšavanje dvorišta ili bašte, u ponudi firme Blue Stone očekuju Vas ćupovi od štampanog betona.

Pored velikog stepena tvrdoće, ove ćupove karakteriše prelep dizajn i izrada u bolji po želji klijenta. Takođe, bavimo se izradom česmi, žardinjera, fontana i druge betonske galanterije, uz odgovarajuću garanciju.