EXPERTMOBILE

Mobilni telefoni, radnje mobilnih telefona Beograd

Adresa: Braće Jerković 95g, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3987-938, 060/0-7777-55, 064/410-21-11
E-mail: expertmobile@live.com

4/ 5stars

Servis Expert Mobile nalazi se u ulici Braće Jerković 95g, na Voždovcu u Beogradu. U samom centru Voždovca od 2005. godine postoji servis specijalizovan za servisiranje mobilnih telefona i rešavanje hardverskih i softverskih problema.

Na istoj lokaciji na Voždovcu nalazimo se već punih 11 godina, a ovako uspešno poslovanje omogućile su im niske cene usluga i visoka stručnost zaposlenih. Specijalizovani smo za popravke mobilnih telefona kao i redovno održavanje i servisiranje, fiksnih telefona, GPS navigacionih uređaja, tableta, laptopova, auto kod kljuceva i svega što ima veze sa servisiranjem precizne elektronike.

Pored toga veoma je bitno da vršimo popravke na kineskim (dual sim) telefonima svih marki. Posedujemo kompletnu paletu specijalnih alata potrebnih za brze, sigurne i kvalitetne popravke kao i za redovno servisiranje i tekuće održavanje.

Usluge koje možete dobiti u servisu mobilnih telefona na Voždovcu su:

- Popravka fiksnih telefona
- servis lap topova
- dekodiranje uređaja
- otkupljivanje telefona
- up-date telefona
- (repair) popravka telefona
- servis GPS navigacija i ubacivanje novih mapa
- popravka elektronike na kod kljucevima

Sve popravke kao i redovni pregledi Vašeg telefona rade se po najvišim evropskim standardima. U našem servisu takođe možete kupiti i ugraditi originalne rezervne delove na koje dajemo garanciju od 6 meseci do godinu dana. Razlog zbog kog smo odlučili da radimo isključivo sa originalnim delovima je taj što se u praksi pokazalo da je za nas kao servisere i za naše mušterije najbolje staviti originalni rezervni deo.

Dakle, ako želite da Vaš telefon i posle dugog niza godina eksploatacije radi kao prvog dana kada ste ga kupili savetujemo da je u Vašem interesu da koristite originalne rezervne delove. Imamo veliki izbor delova na lageru, kao i mogućnost porudžbine svih delova u najkraćem mogućem roku. Za svaki ugrađeni deo dajemo garanciju. Takođe kod nas možete izvršiti besplatnu procenu Vašeg telefona, prodati isti ili zameniti za neki bolji.

Kontakt Informcije:

Adresa: Braće Jerković 95g, Voždovac, Beograd
Telefon: 011/3987-938
Mobilni: 060/0-7777-55
Mobilni: 064/410-21-11
E-mail: expertmobile@live.com

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak: 8-21 h
Subota: 08-16
Nedeljom ne radimo.