Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ISKON MODE

ISKON MODE

Modne kuće Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:30 - 17:00
Utorak 09:30 - 17:00
Sreda 09:30 - 17:00
Četvrtak 09:30 - 17:00
Petak 09:30 - 17:00
Subota 12:00 - 19:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 58, 95, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeISKON mode shop

Ukoliko ste se pitali gde da pronađete autentične i luksuzne odevne predmete koji će Vas predstaviti kao modernu osobu sa prefinjenim stilom koja zna šta želi ima istančan ukus za vrhunski kvalitet i moderan dizajn ali istovremeno ceni tradiciju i prave vrednosti – ISKON mode shop je pravo mesto za Vas.

Ideja za pokretanje ISKON mode nastala je iz lične potrebe za originalnom odevnom kombinacijom za venčanje.  Želja za autentičnom venčanicom, koja je u skladu sa tradicionalnim odevanjem a nije narodna nošnja, odvela je daleko osnivače ISKON mode brenda.

ISKON mode osnovan je 2010. godine u Kragujevcu, nakon četiri godine predanog rada i neprestanog razvijanja i unapređivanja ideja, sedište firme premešta se u Beograd, 2014. godine.

Duh porodice i beskompromisna ljubav prema prirodi i tradiciji pratili su naš brend od nastanka do danas. Vera u iskonsko i vrhunski kvalitet učinili su ISKON mode prepoznatljivim na domaćem tržištu i u regionu, ali se tu nismo zaustavili. Naš brend se proširio na zahtevna i prefinjena tržišta Nemačke i Švajcarske kao i na moćna tržišta Kine i Rusije.

Tokom svog postojanja, nastojali smo da u proizvodnju uključimo brojne porodične biznise, radionice i zanatske radnje. Verujemo da samo ljudi koji zaista vole ono što rade mogu dostići vrhunski kvalitet a samim tim I rezultat.

ISKON mode bavi se proizvodnjom i prodajom muških i ženskih odevnih predmeta – košulje, pantalone, haljine, suknje, tunike, mantili, kaputi, jakne, pončo, pelerine, blejzeri kao i šalovi i ogrtači. Najveći broj naših proizvoda izrađen je od prirodnih materijala kao što su lan, pamuk, svila, vuna, kašmir, alpaka, moher. U izradi nastojimo da koristimo tradicionalne tehnike ručnog rada koje naše proizvode izdvajaju od ostalih i čine ih jedinstvenim i neponovljivim. Neke od tehnika koje se koriste su ručni vez, ručno tkanje, ručno heklanje, ručno pletenje i poentles.

Unikatni, luksuzni, ručno tkani šalovi za žene i muškarce su ono što nas čini naročito ponosnim. Svi šalovi u našoj ponudi izrađeni su od vrhunskih prirodnih materijala poput kašmira, mohera, merino vune, alpake, angore, svile, lana, viskoze i pamuka, i delo su ručnog rada. Bilo da ste u potrazi za elegantnim poslovnim šalom ili Vam je potreban veliki topli zimski oversize šal-ogrtač za zimu, imamo šta da Vam ponudimo.

ISKON mode luksuzni šalovi su idealan poklon za drage osobe ili poslovne partnere i saradnike. Imamo iskustva i u B2B poslovanju i naročito se ponosimo svojom saradnjom sa Porsche Finance Group Serbia – koji su prepoznali zajedničke vrednosti koje delimo, a to su vrhunski kvalitet, besprekoran dizajn, dugovečnost, tradicija i uvek prepoznatljiv stil.

 

Foto

ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd
ISKON MODE Modne kuće Beograd

Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi