Zatvori
ISKON MODE Modne kuće Beograd

ISKON MODE

Modne kuće Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:30 - 17:00
Utorak 09:30 - 17:00
Sreda 09:30 - 17:00
Četvrtak 09:30 - 17:00
Petak 09:30 - 17:00
Subota 12:00 - 19:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 58, 95, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Dostava Parking

ISKON mode shop

Ukoliko ste se pitali gde da pronađete autentične i luksuzne odevne predmete koji će Vas predstaviti kao modernu osobu sa prefinjenim stilom koja zna šta želi ima istančan ukus za vrhunski kvalitet i moderan dizajn ali istovremeno ceni tradiciju i prave vrednosti – ISKON mode shop je pravo mesto za Vas.

Ideja za pokretanje ISKON mode nastala je iz lične potrebe za originalnom odevnom kombinacijom za venčanje.  Želja za autentičnom venčanicom, koja je u skladu sa tradicionalnim odevanjem a nije narodna nošnja, odvela je daleko osnivače ISKON mode brenda.

ISKON mode osnovan je 2010. godine u Kragujevcu, nakon četiri godine predanog rada i neprestanog razvijanja i unapređivanja ideja, sedište firme premešta se u Beograd, 2014. godine.

Duh porodice i beskompromisna ljubav prema prirodi i tradiciji pratili su naš brend od nastanka do danas. Vera u iskonsko i vrhunski kvalitet učinili su ISKON mode prepoznatljivim na domaćem tržištu i u regionu, ali se tu nismo zaustavili. Naš brend se proširio na zahtevna i prefinjena tržišta Nemačke i Švajcarske kao i na moćna tržišta Kine i Rusije.

Tokom svog postojanja, nastojali smo da u proizvodnju uključimo brojne porodične biznise, radionice i zanatske radnje. Verujemo da samo ljudi koji zaista vole ono što rade mogu dostići vrhunski kvalitet a samim tim I rezultat.

ISKON mode bavi se proizvodnjom i prodajom muških i ženskih odevnih predmeta – košulje, pantalone, haljine, suknje, tunike, mantili, kaputi, jakne, pončo, pelerine, blejzeri kao i šalovi i ogrtači. Najveći broj naših proizvoda izrađen je od prirodnih materijala kao što su lan, pamuk, svila, vuna, kašmir, alpaka, moher. U izradi nastojimo da koristimo tradicionalne tehnike ručnog rada koje naše proizvode izdvajaju od ostalih i čine ih jedinstvenim i neponovljivim. Neke od tehnika koje se koriste su ručni vez, ručno tkanje, ručno heklanje, ručno pletenje i poentles.

Unikatni, luksuzni, ručno tkani šalovi za žene i muškarce su ono što nas čini naročito ponosnim. Svi šalovi u našoj ponudi izrađeni su od vrhunskih prirodnih materijala poput kašmira, mohera, merino vune, alpake, angore, svile, lana, viskoze i pamuka, i delo su ručnog rada. Bilo da ste u potrazi za elegantnim poslovnim šalom ili Vam je potreban veliki topli zimski oversize šal-ogrtač za zimu, imamo šta da Vam ponudimo.

ISKON mode luksuzni šalovi su idealan poklon za drage osobe ili poslovne partnere i saradnike. Imamo iskustva i u B2B poslovanju i naročito se ponosimo svojom saradnjom sa Porsche Finance Group Serbia – koji su prepoznali zajedničke vrednosti koje delimo, a to su vrhunski kvalitet, besprekoran dizajn, dugovečnost, tradicija i uvek prepoznatljiv stil.

 


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi