Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AG ADAPTACIJA - MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJA

AG ADAPTACIJA - MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJA

Moleri, molerski radovi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 18:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 50, ADA3, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


AG ADAPTACIJA je firma koja se bavi svim vrstama završnih radova u građevinarstvu. 

Nudimo Vam sledeće molerske radove i usluge: 

U završne radove u građevinarstvu spadaju sve vrste molersko fasaderskih radova, molerski radovi, krečenje, dekorativni radovi, moleraj, farbanje stolarije, adaptacije stanova, molersko farbarski radovi, gipsarski radovi, suvo malterisanje, pregradni zidovi, spušteni plafoni, keramičarski radovi, parket, izolacije, mašinsko malterisanje, mašinsko šmirglanje, mašinsko krečenje, mašinsko gletovanje.

AG adaptacija tim https://www.krecenje.net/o-nama/ je specijalizovan za poslove mašinskog gletovanja, šmirglanja, krečenja i izradu molerskih dekoracija, kao i izradom spuštenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploča "Knauf" i Rigips". Prednost mašinskog malterisanja, gletovanja, šmirglanja i krečenja je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na vecim objektima raznih namena.Posedujemo specijalizovane masine za molerske radove koje imaju veoma veliki ucinak.
http://www.molerski-radovi.in.rs/

https://www.krecenje.net/kako-radimo/

- Molerski radovi

http://www.molerski-radovi.in.rs/molerski-radovi/

Sve Molereske radove kod nas možete dobiti po POVOLJNOJ CENI, samo nas obavestite kada planirate preuređenje u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru, kako bi naš raspored radova prilagodili Vašim potrebama.

Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi.

Molerski radovi usluge:

Molerski radovi  (guljenje, šmirglanje, gletovanje, krečenje) Zaštita prostora u kojem se izvode radovi Priprema površina za rad Gletovanje, šmirglanje Bojenje-krečenje Čišćenje prostora Pored kvaliteta pri izvođenju molerskih radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

Krečenje

Krečenje je proces nanošenja boje na zidove. Nanošenje se može vršiti četkom, valjkom, mašinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanošenje se vrši u jednom, dva ili tri sloja ...

Krečimo svim vrstama boja za zidove – poludisperzija, disperzija i akrilne boje.
http://www.molerski-radovi.in.rs/krecenje/

-Mašinski moleraj https://www.krecenje.net/moleraj/

Mašinsko gletovanje odlikuje mnogo brži rad od klasičnog gletovanja. To je presudno za veće objekte i za sve poslove gde je jako bitan rok završetka radova. Mašinsko gletovanje najbolje opisuje izraz : BRZO I KVALITETNO. Mašina za gletovanje ima kapacitet nabacivanja gleta od 500 do 1.000 kvadrata dnevno. https://www.krecenje.net/molerski-radovi/
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-gletovanje/

 -Mašinsko šmirglanje se obavlja da bi se ošmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne masine koja ima kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.

Mašinsko šmirglanje https://www.krecenje.net/masinsko-smirglanje/ se obavlja da bi se oširglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja.

Šmirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, površno se šmirglaju preklopi ako se zid priprema za klasičnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrši priprema za disperzione i akrilne boje.

Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom šmirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasične poludisperzije.

FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ,Spero i Flex su robusne mašine koje imaju kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.

Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu šmirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za završni sloj koji se smirgla i da je treba testirati na šmirglanje.

Usisivač pomaže da se prašina ne širi po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi nameštaj.
http://www.molerski-radovi.in.rs/masinsko-smirglanje/

https://www.krecenje.net/masinsko-smirglanje/

- Mašinsko krečenje prednost mašinskog krecenja je što se poslovi završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najviši nivo. Posedujemo dve mašine za mašinsko krečenje Graco ST max Profesionalni airless uređaj za krečenje i Graco Mark X.

ST MAX-Mašina za krečenje https://www.krecenje.net/krecenje/

https://www.krecenje.net/masinsko-krecenje/

Materijali- Nanosi lakove, poludisperzije, akrilne boje, temeljne premaze, emajl, glazure, emulzije itd...

Primena- Odlično rešenje za stambene prostore i male komercijalne poslove. Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska, kao i zaštitni WatchDog sistem koji automatski isključuje pumpu kad nestane materijala.

- Farbanje stolarije https://www.krecenje.net/farbarski-radovi/

Farbanje stolarije je proces koji se sastoji iz više delova. Prvi deo je uklanjanje stare farbe, zatim gitovanje oštećenja, pripreme stolarije za farbanje, a zatim nanošenje zaštitnog sloja osnovne boje i na kraju nanošenje finog završnog sloja. Veliku pažnju treba obratiti i na samo dihtovanje stolarije, jer loše dihtovanje prouzrokuje veće troškove hlađenja i grejanja datih prostorija.

Izvodimo radove farbanja radijatora, farbanja vrata, farbanje prozora, farbanje ograda. https://www.krecenje.net/farbarski-radovi/

- Dekorativni zidovi https://www.krecenje.net/dekorativni-radovi/
Dekorativni zidovi su idealno rešenje za Vaš prostor. Izvodimo travertino, svahili i oto cento.

* Adaptacija kuće stana ili poslovnog prostora https://www.krecenje.net/services/adaptacija/ adaptacija je pre ili kasnije nužnost svakog stambenog ili poslovnog prostora iz sledećih razloga:
- dotrajalost objekta uzrokovana godinama eksploatacije
- nekvalitetna sama izrada u fazi gradnje objekta
- potreba za adaptacijom radi poboljšanja kvaliteta, udobnosti i estetike objekta
- potreba za adaptacijom uzrokovana uništenjem usled tehničkih kvarova (plamena i paljenja objekata radi neispravnih instalacija) itd.

Renoviranje i prilagođavanje prostora novoj nameni, ukjlanjanje dotrajalih i zastarelih materijala, izrada (uređenje) enterijera prema savremenim trendovima radi postizanja boljih estetskih i funkcionalnih uslova korišćenja. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala i realizacije planova.https://www.krecenje.net/okvirna-procena/

https://www.krecenje.net/nas-cenovnik/

https://www.krecenje.net/nas-upitnik/

- Gipsarski radovi

Izvodimo sve vrste gipsarskih radova od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. Proizvodi od gipsa su ekološki i najpogodniji za stanovanje. U gipsarske radove spadaju sve vrste unutrašnje dekoracije prilikom kojih se koristi gips. Poseban deo gipsarskih radova su spušteni plafoni i pregradni zidovi. Gipsarske radove izvodimo najsavremenijim alatima Knauf i Rigips sistemom suve gradnje, postujuci sve standarde.

- spusteni plafoni sa gips karton plocama
- oblaganje potkrovlja
- oblaganje zidova gips karton pločama
- izrada dekorativnih elemenata
- kaskade, skrivena svetla

Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije zidovima i plafonima, dobijate zvučnu i toplotnu izolaciju.

- Suvo malterisanje https://www.krecenje.net/services/oblaganje-zidova/

Suvo malterisanje se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje rešenje za idealno ravnu površinu koju Vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju, a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču.

- Pregradni zidovi

Gips karton pregradni zidovi omogućavaju brzu gradnju bez salovanja, armiranja i štemovanja za instalacije. Odlična zvučna, toplotna i protivpožarna svojstva omogućavaju gips karton pregradama najširu primenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

Pregradnim zidom https://www.krecenje.net/pregradni-zidovi/  od gips-karton ploče postižemo čistu i spremnu površinu odmah za gletovanje. Pregradnim zidom možete lako pragrediti Vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, duplom i trodupolom pločom u zavisnosti od Vaših mogućnosti.

- Spušteni plafoni  https://www.krecenje.net/services/spusteni-plafoni/

https://www.krecenje.net/spusteni-plafoni/

Gips karton sistemi su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog ili radnog prostora, ali i za adaptaciju starih ili oštećenih enterijera. Gipsom https://www.krecenje.net/services/gipsarski-radovi/ se omogućava raznovrsnost oblikovanja enterijera u skladu sa Vašim potrebama. Lepo oblikovan plafon daće poseban akcenat i prijatnu atmosferu u Vašem stanu, poslovnom prostoru za uživanje u njemu...

Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok.

- Parketarske usluge https://www.krecenje.net/services/parketerske-usluge/

Postavljanje parketa, hoblovanje, lakiranje i sve što spada u parketarske usluge. Postavka i ugradnja podnih obloga od punog drveta (parketa), laminata, zidnih lajsni...

- postavka i slaganje parketa
- lakiranje lakom u tri sloja
- obrada starog parketa
- bajcovanje (promena boje drveta)

Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC poddova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju.

Foto i video galerija AG ADAPTACIJA

https://www.krecenje.net/foto-galerija/

https://www.krecenje.net/jos-radova/

https://www.krecenje.net/najnoviji-projekat/

Portfolio Reference

https://www.krecenje.net/reference/


Za renoviranje Vaših zgrada, kuća i stanova po sistemu ključ u ruke.

Molersko farbarska radnja AG-ADAPTACIJA ZR Brace Jerkovica br. 165.

Foto

AG ADAPTACIJA - MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJA Moleri, molerski radovi Beograd
AG ADAPTACIJA - MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJA Moleri, molerski radovi Beograd
AG ADAPTACIJA - MOLERSKI RADOVI I ADAPTACIJA Moleri, molerski radovi Beograd