Zatvori
CENTAR DR GIFING Nutricionisti, dijetetičari Beograd

CENTAR DR GIFING

Nutricionisti, dijetetičari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 79, 65, 77
  • Tramvaj: 2, 5, 10
  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Već 18 godina Program (hrono ishrane) dr Gifing se potpuno razlikuje od svih ostalih. On ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane. Ono o čemu vodimo računa je jednak protok vremena između obroka, pravilna raspoređenost obroka i ispravno kombinovanje namirnica za određeno doba dana.

DIJAGNOSTIKA U CENTRU DR GIFING

- Merenje sastava tela na IN BODY 770 aparatu - Aparat pokazuje procenat i količinu masnoća, vode, mišića i minerala u organizmu. Utvrđuje balans organizma, tj. kolika je razvijenost i uravnoteženost ekstremiteta, radi analizu trenutne telesne mase, BMI – indeks telesne uhranjenosti.

-Test intolerancije na hranu - Aparat BioKat kao i Mora Super Touch rade po principu biorezonantnih talasa. Tačnije, aparat meri odgovor tela (biopotencijal) na zadatu namirnicu iz softvera. Pacijent odmah dobija detaljan prikaz namirnica koje mu potencijalno mogu nauditi, ili koristiti, kao i savet nutricioniste.
 
-Protokol suplementacije - Saplementacija je važan sastavni deo Programa dr Gifing. Pomaže pri vraćanju metaboličkih parametara u normalne vrednosti u optimalnom vremenskom roku. Povišeni šećer, holesterol i trigliceridi se regulišu već u prvih 7 do 10 dana primene Programa.

HORMONSKI PREGLED DR GIFING

Hormonska neravnoteža često dovodi do prerane menopauze, do velikih oscilacija u raspoloženju, preterano gojenje, toplotnim valunzima, hroničnog umora… U većini tih slučajeva primena bioidentičnih hormona donosi brzo, odgovarajuće i što je najvažnije, pouzdano rešenje.
Izbor o korišćenju ili nekorišćenju bilo kakve hormonske terapije, a time i bioidentičnih hormona, u vašim je rukama, ali da biste mogli da donesete za sebe najbolju odluku, pre svega morate biti dobro informirani i upoznati s razlikom među mogućnostima koje vam se nude, njihovim dobrim, manje dobrim ili pak štetnim stranama.
Većina bolesti počinje da se razvija u perimenopauzi, npr. autoimune bolesti. Balansirati hormone u to doba života, ključno je za zadržavanje zdravlja. Pravilno dodavanje hormona koji nedostaju, dakle balansiranje, a ne lečenje, dovešće će opet do uspostavljanje ravnoteže.

SOCHECK

SO-Check može da u ranoj fazi prepozna bolesti koje su uzrokovane trovanjem teškim metalima, poremećajem balansa minerala i antioksidanasa u telu.
OligoCheck će utvrditi aktuelnu koncentraciju magnezijuma, kalcijuma, joda, selena, cinka, sveukupno 20 minerala i oligoelemenata, kao i 12 teških metala.
Izračunava odnos pojedinih minerala čiji disbalans predstavlja veliki zdravstveni rizik za osteoporozu, kardiovaskularne bolesti i druge metaboličke poremećaje.
U rezultatu se očitava stanje oksidativnog stresa i antioksidativne odbrane.Ovaj odnos daje jasnu sliku imuniteta i sposobnosti ili nemoći našeg tela da se odbrani od pretećih obolenja.

NUTRIGENETIKA

· Testiranje se radi jednom u životu!
Odgovor na pitanja koliko će nam biti jak imuni sistem, da li ćemo imati višak, ili manjak kilograma, kao i koliko smo skloni teškim oboljenjima leži u genima koje smo nasledili od roditelja. Razvoj nauke je jasno pokazao uključenost ishrane u veliki broj bolesti i poremećaja kao što su upalna stanja, kardiovaskularna oboljenja, dijabetes tip 2, karcinom kolona…
· Uzimanje uzorka DNK je brzo i bezbolno. Uzorak se uzima brisom iz bukalne sluznice (usne duplje). Rezultat se dobija od 7-10 dana.

TMG (tenzimiografija) dijagnostika ima primenu u sportu i medicini

U sportu se upotrebljava za optimizaciju treninga. Skriningom mišića koji su najvažniji za određeni sport utvrđuje se na kom mišiću,ili grupi mišića treba dodatno raditi (vežbe aktivacije,snage ili relaksacije) kako bi se učinak doveo na najviši nivo. Rezultati dobijeni TMG dijagnostikom se mogu upotrebiti za prevenciju povreda,kao i za procenu trenutne fizičke spremnosti i maksimalnih performansi pojedinca.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate