DR OPTIK

Optika Beograd

Adresa: Vodovodska 25, Žarkovo
Beograd Telefon: 011/2362-649, 061/336-26-49, 065/555-3155
E-mail: droptik.bg@gmail.com

4.5/ 5stars

U strogom centru Žarkova nalazi se optičarska radnja "Dr Optik". Preciznije rečeno možete nas pronaći u Vodovodskoj 25 na Čukarici. Budući da se nalazimo na veoma prometnom i lako dostupnom mestu iz svih delova Beograda postali smo nezaobilazna stanica velikog broja zadovoljnih klijenata.

Nošenje naočara sve je češće i u savremeno doba jer sve veći broj poslova kojima se ljudi bave zahteva sedenje ispred računara koji znatno oštećuje vid.

Dolaskom u "Dr Optik" uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja kreirajte svoj novi izgled i pomozite Vašim očima da Vas što duže i bolje služe.

Stojimo Vam na usluzi i za sve vrste sitnih popravki naočara (zamena šrafova, papučica, najlona itd.), kao i za promene korektivnih stakala i na ramovima koji nisu kupljeni kod nas.

Nudimo Vam širok spektar naših usluga u vidu:
- besplatna kontrola ostrine vida 
- ponude dioprtijskih ramova
- naočara za sunce
- kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje istih
- propratne opreme za održavanje naočara 

U današnje vreme čovekov vid je sve više izložen lošim uticajima zračenja koji znatno oštećuju vid. Ako znamo da 80% informacija iz spoljnog sveta dolazi putem čula vida onda nam je vrlo bitno da redovnim kontrolama to čulo negujemo, a mi ćemo Vam u tome pomoći.