Zatvori
OPTIKA LUKIĆ Optika Beograd translate.Član 10 godina

OPTIKA LUKIĆ

Optika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 19:00
Utorak 08:00 - 19:00
Sreda 08:00 - 19:00
Četvrtak 08:00 - 19:00
Petak 08:00 - 19:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 105L, 95

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Pored izrade diptrijskih stakala Optika Lukić prodaje naočare za vidkontaktna sočiva i sredstava za održavanje. Pored toga vrši i popravku naočara.
Takođe zastupamo brend koji datira još od davne 1937. godine odnosno naočare za sunce Polaroid.
------------------------
Pored toga otvorili smo internet prodavnicu kontaktnih sočiva kako bi našim klijentima olakšali kupovinu istih. Povodom otvaranja online prodavnice ponudili smo najniže cene sočiva i besplatnu isporuku svim našim kupcima.
-------------------
Takođe smo u 2016. godini postali zvanični zastupnici renomiranog proizvođača slušnih aparata Widex i svetskog proizvođača dioptrijskih stakala Rodenstock.

 

Optika Lukić je privatno preduzeće, osnovano 2006. godine sa sedištem u Beogradu i maloprodajnim objektom u Borči.
I odmah se nameće kao lider na polju izrade dioptrijskih naočara, ramova i stakala.

Od samog osnivanja Optika Lukić posluje uspešno, što najbolje potvrđuje činjenica da se broj zadovoljnih klijenata iz godine u godinu uvećava. Osnovna delatnost firme jeste izrada i ugradnja svih vrsta stakala i plastike na najsavremenijim kompjutrizovanim mašinama.

Filozofija firme Optika Lukić se pre svega bazira na nastojanju da u potpunosti razume klijenta i time ponudi adekvatne naočare na osnovu dugogodišnjeg iskustva i u skladu sa Vašim potrebama.
Moderna i savremena tehnologija je omogućila da svakom klijentu BESPLATNO određujemo dioptriju što čine osnovu svakog uspešnog poslovanja.
Stalno usavršavanje naših visokostručnih kadrova i praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća garantuje pronalaženje odgovarajućih naočara za naše klijente.

Pored izrade diptrijskih stakala Optika Lukić se bavi prodajom naočara za vid – dioptrijskih ramova, kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje, naočara za sunce, kao i popravkom dioptrijskih i sunčanih naočara.
Takođe zastupamo brend koji datira još od davne 1937. godine odnosno naočara za sunce POLAROID.

Uspešnih prvih 10 godina rada Optika Lukić je obeležila otvaranjem novog maloprodajnog objekatka u centru Pančeva.
Pored toga otvorili smo internet prodavnicu kontaktnih sočiva kako bi našim klijentima olakšali kupovinu istih. Povodom otvaranja online prodavnice ponudili smo najniže cene sočiva i besplatnu isporuku svim našim kupcima.

Takođe smo u 2016. godini postali zvanični zastupnici renomiranog proizvođača slušnih aparata Widex i svetskog proizvođača dioptrijskih stakala Rodenstock.

Glavni akcent Optika Lukić stavlja na zadovoljenje potreba klijenata i kvalitet usluga, a sve u cilju njihovog uspešnijeg poslovanja zasnovanog na savremenom poslovnom konceptu.
Optika Lukić aktivno prati sve promene u svetu izrade optičkih stakala za dioptrijske naočare, što bezuslovno zahteva fleksibilnost, inovativnost, intuiciju i stručnost svakog člana.

Foto