Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FOTO TAJNA

FOTO TAJNA

Organizacija venčanja, proslava Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeFoto studio TAJNA svojim klijentima nudi najkvalitetnije usluge foto i video produkcije, bilo da je reč o fotografisanju i snimanju venčanja, krštenja, rođendanskih proslava ili nekih drugih svečanosti. Možete nas naći u blizini Sava Centra, na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 33. Zahvaljujući dugogodišnjem usepešnom radu, talentovanim i posvećenim fotografima i najsavremenijoj opremi koju koristimo svojim klijentima pružamo usluge vrhunskog kvaliteta s ciljem da njihove najlepše trenutke ovekovečimo na najbolji mogući način.

Svako novo snimanje svadbi i drugih svečanosti za nas je početak neke nove i jedinstvene priče. Naši fotografi se svakodnevno trude da svakoj fotografiji udahnu upravo onakav karakter i duh kakav žele naši klijenti, a da svaku Vašu proslavu i Vama važne momente sačuvaju od zaborava.

Nudimo veliki izbor paketa usluga po povoljnim cenama, ali uvek smo spremni da saslušamo i prilagodimo se Vašim željama. Kako biste se uverili u kvalitet koji Vam nudimo pripremili smo za Vas neke od naših foto radovafoto pričavideo snimaka. Verujemo da ćete uživati gledajući ih, dok mi s radošću iščekujemo Vaš poziv.

Vaša Foto Tajna

Foto

Video