Zatvori
MKM SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ORL - uho, grlo, nos Beograd translate.Član 5 godina

MKM SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA

ORL - uho, grlo, nos Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 16:00
Utorak 13:00 - 18:00
Sreda 14:00 - 19:00
Četvrtak 14:00 - 19:00
Petak 12:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 68, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking Izlazak na teren

SPECIJALISTIČKA ORL ORDINACIJA
ESTETSKA MEDICINA

Specijalistička ordinacija za uvo, grlo i nos “MKM” je ustanova koja zbog stručnosti i aparata kojima raspolaže ima mogućnost sprovođenja gotovo svih dijagnostičkih i nehirurških terapijskih procedura kao i klinička ustanova najvišeg ranga.
Pri tome mi smo jedina ustanova koja se u Srbiji i okolnim zemljama bavi ispitivanjem i lečenjem uticaja kiselosti na oboljenja ORL regije i pluća.

Pregledi uva, grla i nosa
Fleksibilna fiberendoskopija (epifarinksa, hipofarinksa, larinksa i traheje)
24h faringo-ezofagealna pH-metrija
Snimanje sluha
Timpanometrija sa refleksometrijom
Ispitivanje ravnoteže (vazdušna kalorimetrija)
Alergološki testovi, imunoterapija
Laboratorijske analize
Inhalacije
EKG
Hirurške intervencije
Slušni aparati (kanalni i zaušni)

U našoj ORL ordinaciji vršimo klasične preglede, ali i visoko sofisticirane preglede veoma tankim fleksibilnim fiber endoskopom, na bezbolan i komforan način, koji omogućava uvid u skrivene delove ORL regije, ali i "screening" pregled dušnika i dušnica u lokalnoj anesteziji, a uz to se celokupan nalaz dobija u digitalnom ili papirnom zapisu (fotografije).
Ovo omogućava pacijentu da poseduje trajni dokaz o svom nalazu, ali i da nalaz vidi "svojim" očima. Na ovaj način se snima treći krajnik kod dece, što je veoma validna procena za donošenje odluke o daljem lečenju.

Specijalistička Ordinacija za uvo, grlo i nos “MKM” dalje sprovodi 24h faringo-ezofagealna pH-metrija, snimanje sluha (audiometrija), timpanometrija, refleksometrija, kompletno ispitivanje ravnoteže, brze krvne slike, inhalacije, injekcione terapije, alergološko testiranje, manje hirurške intervencije, laboratorijske analize, aspiracije (uva pod mikroskopom, nakon operacije uva ili nosa i sinusa po Proetz-u, u narodu poznato kao "čak-čak") i dr.
Imamo Više od 10 godina iskustva u radu sa decom obolelom od zapaljenja ušiju, otežanim disanjem na nos, kašljanjem i dr. Svi gore navedeni pregledi se mogu po potrebi primenjivati i kod dece.

ORL ordinacija “MKM” vrši prodaju vrhunski digitalni slušni aparati marke ReSound, jedne od najboljih na svetu za slušne aparate, sa obezbeđenim servisom i potrošnim materijalom.

Naša ustanova se prostire na oko 150 m2 i raspolaže:
Čekaonicom
Ambulantama
Audiovestibulološkim odsekom
Laboratorijom
Operacionom salom
Luksuznim apartmanom za stacionarne pacijente
Lekarskom sobom sa bibliotekom

Prim. Mr Sci. Med. Dr Marianne Vidojević

Specijalista otorinolaringologije, lekar praktičar estetske medicine, magistar medicinskih nauka, primarijus.

Završila je Medicinski Fakultet Univerziteta u Beogradu 1995. godine sa prosečnom ocenom 9.39 i ocenom na diplomskom 10.

1997. godine se zaposlila u KBC Zemun, gde je obavila specijalistički staž iz otorinolaringologije sa obaveznim boravkom od godinu dana na Institutu za uvo grlo i nos KCS. Specijalizaciju je završila 2001. sa ocenom 5 na završnom ispitu.

Tokom svojih odlazaka na usavršavanje u Holandiji stekla je interesovanje za oblast refluksne bolesti u otorinolaringologiji. Nakon nabavke sofisticirane opreme za dijagnostiku ovog oboljenja počinje intenzivno da se bavi ovom oblašću i 2003. na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu brani magistarsku tezu pod nazivom «Učestalost laringo-faringealnog refluksa kog hroničnih inflamatornih stanja i malignih oboljenja larinksa i farinksa» i stiče akademsku titulu Magistra medicinskih nauka.

Na osnovu rezultata postignutih u oblasti naučnog delovanja, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije dodeljuje joj, 2013.god., titulu Primarijusa.

Član je Evropske Rinološke Asocijacije, Interameričke asocijacije pedijatrijske otorinolaringologije, Aktiva otologa i neurootologa Srbije i prvi privatnik u istoriji udruženja otorinolaringologa koji je ušao u predsedništvo ORL udruženja Srbije.

Bavi se i drugim oblastima ORL, kao što su dečja patologija, audiovestibulologija i dr.

Da bi naši pacijenti bili savremeno dijagnostikovani i lečeni redovno se posećuju kako naši tako i svetski i evropski kongresi, simpozijumi, kursevi i dr. sa kojih lekari poseduju brojne sertifikate.

Od 2008. godine intenzivno se bavi estetskom medicinom. Obučena je i primenjuje uglavnom sve metode nehirurških metoda ulepšavanja i podmlađivanja od primene filera, botoksa u estetske svrhe kao i kod znojenja raznih delova tela (pazuh, šake, stopala, kod pojačanog mašćenja kose i dr.), među prvima u Srbiji primenjuje PRP (GF) a sada i cPRP, hemijske pilinge, mezoterapijulipolizumikrodermoabraziju, lipotransfer, mezoniti i dr. U okviru ORL specijalizacije bavi se i malim hirurškim estetskim procedurama koje sprovodi u saradnji sa estetskim hirurgom.


ESTETSKA MEDICINA
U Specijalističkoj Ordinaciji “MKM” se obavljaju i procedure estetske medicine.
Estetska medicina predstavlja skup metoda, tehnika i preparata u cilju postizanja efekata podmlađivanja i ulepšavanja.
Zbog specifičnosti i delikatnosti procedura obavezno je da ih obavlja lekar, zbog poznavanja anatomije, histologije, patologije i patofiziologije.

Tretmani estetske medicine koji se obavljaju u Specijalističkoj Ordinaciji “MKM” su:

UKLANjANJE ILI SMANJENJE BORA (lice, vrat, dekolte)
VRAĆANjE VOLUMENA JAGODICAMA, OBRAZIMA, ŠAKAMA
UVEĆANJE, REOBLIKOVANJE ALI i SAMO PODMLAĐIVANJE USANA
TRETMANI ZA PODMLAĐIVANjE, ZATEZANjE, UČVRŠĆIVANjE, HIDRIRANJE, SJAJ i GLATKOĆU KOŽE UJEDNAČAVANjE TENA NE SAMO KOŽE LICA, VRATA i DEKOLTEA VEĆ i ŠAKA
SMANJVANJE ili OTKLANJANJE ZNOJENJA PAZUHA, ŠAKA I STOPALA
LIPOLIZA
ODSTRANJIVANJE PAPILOMA KOŽE LICA i VRATA

MI VAM NE MERIMO VREME...

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice