Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
OPS OTOPROTETIČKI STUDIO

OPS OTOPROTETIČKI STUDIO

ORL - uho, grlo, nos Beograd

Korisne informacije


Živimo da bi smo komunicirali! Naš život se odvija u okruženju u kojem komunikacija predstavlja nezaobilazan deo svakodnevice, i potpuno smo svesni do kakvih problema dovodi bilo kakvo njeno narušavanje.

Nemogućnost komunikacije, kod osoba kod kojih se oštećenje sluha javi, dovodi do ozbiljnih problema kao što su: povlačenje u sebe, nezadovoljstvo, depresija i odbijanje bilo kakvog odnosa sa okolinom.

OPS - OTOPROTETIČKI STUDIO - se kroz svoj višegodišnji rad bavi prevazilaženjem problema stanja oštećenja sluha. U svojoj ponudi imamo tri proizvođača slušnih aparata: WIDEX, BERNAFON i UNITRON, u čijoj se bogatoj paleti mogu naći aparati za sve stepene i tipove oštećenja sluha. Ovakav izbor Vam nudi mogućnost da zadovoljite svoju potrebu za komunikacijom i vidno popravite svoj kvalitet života. U ponudi našeg studija postoje slušni aparati koji idu iza uha i aparati koji idu u uho, a rade se po meri uha samog korisnika (bubice).

OPS se bavi prodajom slušnih aparata digitalne tehnologije koja Vam omogućava ne samo da čujete već i da to što čujete, RAZUMETE. Odabir Vašeg slušnog aparata je na Vama, a rešenje Vašeg problema slušanja i razumevanja na nama. Pozivamo Vas da dođete i probate, probe aparata su BESPLATNE.

U Obrenovcu se vrši prodaja slušnih aparata, izrada individualnih oliva, vrši se servis slušnih aparata, kao i prodaja celokupnog oropedskog asortimana (štake, invalidska kolica, mideri, steznici itd.)

Foto