Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Oružje, lovačka oprema Beograd

Sve o svetu oružja i opreme pronađite na ovoj strani portala 011info.com Pogledajte prezentacije prodavnica oružja u Beogradu, saznajte cene oružja, opreme i radno vreme prodavnica.

Army Shop Urban Dart nalazi se u centru Zemuna u Glavnoj ulici 18. Naša Army Shop na ovoj lokaciji radi i funkcioniše od 2007. godine. Kod nas možete pronaći veliki izbor najrazličitije opreme tipične za svaki army shop ali i puno toga što je specifično...
Preduzeće SNAJPER – Beograd, Masarikova br. 4, osnovano je 1992. godine, od kada se uspešno bavi trgovinom na veliko i malo, uvozom i izvozom lovačkog oružja, municije, lovačke odeće i obuće, pratećeg pribora i opreme za lov i sportsko streljaštvo.Prodaja...

Oružje, lovačka oprema Beograd

Sve o svetu oružja i opreme pronađite na ovoj strani portala 011info.com Pogledajte prezentacije prodavnica oružja u Beogradu, saznajte cene oružja, opreme i radno vreme prodavnica.

FAQ

Da li moja lovačka oprema i odeća treba da bude u kamuflažnom dezenu?

Kamuflažni dezen u toku lova može da pomogne ali nije vitalan kada pokušavate da prođete neprimećeni od strane divljači jer mnoge životinje imaju ograničenu sposobnost razaznavanja boja i više se oslanjaju na sluh i miris da bi osetili prisustvo lovca.

Šta sve spada pod termin lovačka oprema?

Pored vatrenog i drugog oružja koje se koristi u te svrhe, pojam lovačka oprema obuhvata sve alate, odevne i pomoćne predmete i zalihe koje vam mogu zatrebati na terenu u toku lovačke aktivnosti. U to spada adekvatna odeća i obuća, sredstva za prvu pomoć, zalihe i oprema za kampovanje i boravak u prirodi i slične predmete.

Da li mogu otići u lov bilo kada i bilo gde?

U Srbiji postoji zvanični kalendar lova koji treba proučiti ako planirate da idete u lov. U njemu su izloženi propisi za zaštitu i očuvanje određenih vrsta divljači i životinja u našem regionu, datumi i vremenski periodi kada je lov na njih dozvoljen, u kojim oblastima i pod kojim okolnostima. Takođe vam u zavisnosti od vrste lova koja vas interesuje mogu trebati i dozvole i isprave izdate za odstrel određene vrste divljači.

Da li mi je potrebna dozvola za lovačko oružje?

Ako je u pitanju vatreno oružje, onda su vam potrebne sve dozvole i isprave za nabavku i čuvanje oružja u toj kategoriji propisane Zakonom o oružju i municiji.

Šta mi je potrebno za lov?

To zavisi od vrste lova koji planirate i njegovog trajanja, kao i vremenskih prilika u tom periodu. Uvek je važno poneti opremu za prvu pomoć, adekvatnu odeću i obuću i zalihe za kampovanje ako provodite u divljini duži vremenski period.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere