Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HEMIJSKO ČIŠĆENJE DELFIN

HEMIJSKO ČIŠĆENJE DELFIN

Perionice veša Beograd

Korisne informacije

Hemijsko čišćenje i perionica veša Delfin nalazi se u Resavskoj ulici broj 30, na Vračaru. Postojimo i radimo već nekoliko godina u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša. Konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika koje prilikom svog rada koristimo, nastojimo da Vam budemo na usluzi kada Vam zatreba odgovorna, kvalitetna i efikasna usluga pranja i čišćenja odeće.

Domen naših usluga obuhvata uslužno:

- Hemijsko čišćenje krzna, kože
- Hemijsko čišćenje i pranje zavesa
- Usluge peglanja
- Pranje jorgana,ćebadi i jastuka
- Farbanje odeće
- Pranje i peglanje veša

Stvarajući godinama unazad prepoznatljiv kvalitet u pružanju usluga hemijskog čišćenja i pranja veša, zadobili smo poverenje velikog broja naših klijenata, čija smo srdačna preporuka. Izuzetno veliki broj zadovoljnih klijenata, naša je najveća motivacija za daljim radom. Omogućiti Vam da imate blistavo čist i mirisan veš u svakom trenutku, misija je kojoj težimo prilikom svog rada.

Cenovnik usluga čišćenja:
Odelo, kostimi  450 din
Sako 250din
Pantalone  200din
Suknja  200din
Košulja 140din
Mantili, kaputi 500din
Ćebe obično 400din
Ćebe duplo 600din
Pranje veša do 5 kg 400din

Posebne metode čišćenja omogućavaju nam da Vam garantujemo da Vaši odevni predmeti neće biti oštećeni, niti će promeniti boju tokom pranja. Takođe naša parionica Delfin može da Vam omogući farbanje odeće uz najviši vid perfektnosti pri radu.

Bilo da želite Vašoj staroj garderobi da vratite stari sjaj ili da Vašu novu garderobu imate u drugoj boji, naša usluga frabanja odeće Vam je na raspolaganju.Opredelite se za efikasno hemijsko čišćenje krzna i kože, kao i farbanje odeše po najpovoljnijim cenama. Perionica veša za Vašu besprekorno čistu i mirisnu garderobu.

Radno vreme:
Radnim danima od 08 - 20h
Subotom od 08 - 15h

Kontakt informacije:
Adresa: Resavska 30
Mobilni: 065/ 20 55 329

FACEBOOK

GOOGLE +

Foto

HEMIJSKO ČIŠĆENJE DELFIN Perionice veša Beograd