Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PICERIJA DRAGULJ

PICERIJA DRAGULJ

Picerije Beograd

Korisne informacije


Caffe Pizzeria Dragulj nalazi se u ulici Kneza Višeslava 29g, na Vidikovcu, u Beogradu. Naša misija je, da koliko je moguće, verno prenesemo na naše goste duh Italije starih vremena. Svojom bogatom ponudom najukusnijih italijanskih specijaliteta trudimo se da zagolicamo Vašu maštu i podstaknemo avantrustički duh u Vama.

U veoma prijatnom ambijentu našeg kafe restorana, dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, topla atmosfera, pozitivna energija svuda oko Vas i neodoljivi ukusi i mirisi najpoznatijih italijanskih jela spremljenih po originalnim recepturama, od pažljivo odoabranih sastojaka.

Specijalitet italijanske kuhinje – PIZZA – pravi se od tankog testa, okruglog oblika, na kom Vas očekuju svima dobro poznati sastojci: paradajz sos, sir, meso, povrće, voće i brojni začini. Inventivnost ukusa se može nadopuniti i inventivnošću rasporeda samih sastojaka na pici, koji mogu biti raspoređeni u najrazličitijim oblicima. Pica je posebno karakteristična za napolitansku kuhinju, a danas se smatra jednim od najpopularnijih jela u svetu, prvenstveno zbog jeftinih i lako dostupnih sastojaka koje zahteva i relativno jednostavne pripreme.

Izdvajamo za Vas sa našeg menija:
- PREDJELA – Bruschetta, Bruschetta prosciutto, Piatto di formaggi, Grilovani sir, Panccetta prugna...
SPAGHETI-milanese, alla Carbonara, bolognese, frutti di mare, pomodoro fresko, Ammatricana
- LASAGNE-lasagne bolognese, lasagne dragulj
PASTE - ammatricana, vegetarijanski sos, losos, pepe pršut, quattro formaggi, pesto cenoveze, pomidoro fresko, prsuto grudo, ai fungi
TORTELINI-quattro formaggi, prsuto grudo, ricotta i spanać, vrganj
- PIZZE – Funghi silvestre, quattro formaggi, capricciosa, Quattro stagioni, Divola,...
JELA PO PORUDžBINI - PILETINA-marokanska piletina, zapečene pileće grudi, pileći provansal kebab, piletina u senfu, u gorgonzoli, sa račićima i pečurkama, lambordini di pollo, noblles piletina
JELA PO PORUDžBINI -BIFTEK- Natur biftek, biftek u peper sosu, biftek u sosu od vrganja, biftek - grilovane tikvice sa mocarelom, biftek - paprika i čeri paradajz, pizzaiola, stracetti..
- JELA PO PORUDžBINI - ĆURETINA 

Prepustite se jedinstvenom osećaju uživanja u italijanskim specijalitetima, spremljenim sa mnogo ljubavi i mašte, od strane vrhunskih kulinarskih majstora. Povedite dobro drušvo, članove porodice ili voljenu osobu do našeg malog dela Italije na prelepom delu Beograda.

Radno vreme:
- svakog dana od 09 – 23h.

Kontakt telefon:
011/305-64-69;
011/305-64-68;
011/256-16-99;
011/305-64-82

Svratite do naše kafe picerije i uživajte u izvrsnim italijanskim specijalitetima.

Najbolja picerija u gradu!

Dobrodošli u naš restoran italijanske kuhinje!

Caffe Pizzeria Dragulj Vidikovac, Beograd.

 

 

 

Foto

PICERIJA DRAGULJ Picerije Beograd
PICERIJA DRAGULJ Picerije Beograd
PICERIJA DRAGULJ Picerije Beograd