Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BERZA PIVA

BERZA PIVA

Pivnice Beograd

Korisne informacije


Pivnica Berza piva predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu. Pravi hedonisti se rado provode u našoj pivnici, jer je atmosfera zaista opuštena. U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca.

Pub Berza piva predstavlja idealno mesto gde možete popiti Vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa Vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će Vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Kod nas možete probati točeno pivo vodećih svetskih i domaćih proizvođača:

- Corona
- Guinness
- Brooklyn lager
- Erdinger
- Grimbergen
- Carlsberg
- Krusovice
- Heineken
- Stella artios
- Amstel
- Jelen-Valjevsko
- Kozel
- Lav
- Nikšićko
- Laško
- Tuborg
- Staropramen
- Zaječarsko
- Paulaner mutno
- Paulaner svetlo
- Kozel tamno
- Nikšićko tamno
- Zaječarsko tamno
- Pilsner urquel
- Tron pale ale
- Grimbergen
- Matador
- Hoegarden
- Baltika 6
- Baltika 7
- Baltika 8
- Baltika 9
- Razlivnoe
- Bip
- Kapuziner

Ako od tolikog piva ogladnite, nudimo Vam roštilj vrhunskog kvaliteta koji će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju od kojih preporučujemo pileća krilca, ukusa kojeg još niste isprobali.

Da bi Vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, Berza piva izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta. Muzika koja dominira u Pivnici žanrovski je usmerena na pop i rok, ali ima i dosta varijacija, pa ljudi različitih profila mogu ovde pronaći šta im se dopada.

Naime, pub Berza piva idealna je ako u toku dana želite da odmorite od prestoničke rutine i napravite pauzu od prebrzog beogradskog tempa, dok sa zalaskom Sunca nudi neponovljiv provod uz fantastičnu atmosferu i ambijent.

Kontakt informacije:
Adresa: Ustanička 125f

FACEBOOK

 

Foto

BERZA PIVA Pivnice Beograd
BERZA PIVA Pivnice Beograd
BERZA PIVA Pivnice Beograd