Zatvori
PIVNICA CRNI PETAO Pivnice Beograd

PIVNICA CRNI PETAO

Pivnice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 01:00
Subota 09:00 - 01:00
Nedelja 09:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 20, 50, 31, 17
  • Trolejbus: 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Dostava Parking

Naša pivnica "Crni petao" počela je sa radom 2019 godine sa ciljem da našim gostima i srodnim dušama koji su zaljubljenici u pivo pružimo jedno savršeno iskustvo uživanja u ovom piću.

Protežemo se na 400m2 koje smo pretvorili u jedan moderan enterijer savršen za opuštanje dok uživate u preko 60 vrsti piva iz naše zemlje, ali i Belgije, Crne Gore, Češke, Nemačke, Engleske, Španije, Holandije i drugih delova sveta.

Naš tim zaposlenih već broji dobrih 30 entuzijasta za pivo, uključujući i vrhunske kuvare koji za naše goste pripremaju sve one delikatese koji se najbolje slažu uz naše i vaše omiljeno piće.

Pretvorite svoje poslovne ili privatne događaje u trenutke koji se pamte.
Crni petao organizuje razne događaje bilo u privatne ili poslovne svrhe.

Korporativne proslave
Pružamo vam prijatan ambijent, gde je dostupno 100 stajaćih i 60 sedećih mesta. Potrudili smo se da svim gostima bude komforno i prijatno u našem restoranu, gde vam je osoblje na usluzi. A pored prostora, pružićemo vam idejni koncept o samoj organizaciji, kao što su jelovnik i muzika, da bi sve bilo idealno za vaš event.

Privatne proslave
Bez obzira da li želite izaći na večeru ili proslaviti neki vama važan datum kao što su rođendan, krštenje, momačko ili devojačko veče, svadba za uži krug ljudi, Crni petao je tu da ispuni sve vaše želje. Počev od same dekoracije, preko jelovnika i muzike do toga da ambijent bude potpuno prijatan vama i vašim dragim ljudima.

Uveče uživajte u muzici uživo ili nam se pridružite da zajedno pratimo važne sportske događaje - naravno uz po kriglu dobrog piva.
Posetite nas svakoga dana u Ustaničkoj 170V/L9!

Crni petao JELOVNIK  |  Crni petao DORUČAKVrste plaćanja

Kartice