PIVNICA PUB 23

Pivnice Beograd

Adresa: Kajmakčalanska 1, Vračar
Beograd Telefon: 011/3440-251, 066/9773-181

4/ 5stars

Pub 23 nalazi se na Vračaru, u ulici Kajmakčalanska broj 1.

Radno vreme bara Pub 23 je od 10 sati ujutru, pa sve do 1 h iza ponoći.

Enterijer bara Pub 23 je veoma specifičan i veoma se izdvaja u odnosu na druge beogradske barove. Naravno, pored kombinacije cigle i drveta, dominantna je tamno zelena boja, koja je u savršenom skladu sa osvetljenjem bara. Na ovom sjajnom mestu vlada prijatan ambijent, kao i neverovatna udobnost.
Pored barskih stolova, kao i niskog i visokog sedenje, Pub 23 raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet bara Pub 23 je 55 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca. Cene su izuzetno pristupačne.
Pub 23 predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete baru Pub 23 osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Pravi hedonisti se rado provode u baru Pub 23 jer je atmosfera zaista opuštena. U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Ovaj bar koji je pravo osveženje za beogradski noćni život i koji poseduje sve što očekujete i priželjkujete od noćnog provoda. Muzika koja vas ovde čeka je u rock / pop / jazz maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji si za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu. Petkom i subotom Vas očekuju live band nastupi kao i Dj nastupi.
Zato ne treba mnogo da se čeka bar Pub 23 postaće glavno mesto u Vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.


FACEBOOK