SQUARE FIVE RESTAURANT AND SPORTS PUB

Pivnice Beograd

Adresa: Trg Republike 5, Stari grad
Beograd Telefon: 064/5555-005

4.5/ 5stars

Square pab je spajanje sportskog i zabavnog karaktera u jednom. Koncept preuzet iz svih većih gradova sveta ( London, Pariz, Njujork, Tokio). Prepoznat kao uspešan i pre svega urban način sportske zabave koja fali ovom gradu, što se pokazalo kroz prvih mesec rada. Nalazi se na poziciji koja podrazumeva veliku frekvenciju ljudi, kako Beograđana tako i stranaca.

SPORSTKI deo podrazumeva prenose svih aktuelnih sportskih događaja (po ugledu na mnogobrojne sportske pabove u svetu).
Fudbal, košarka (NBA i domaća ), tenis, odbojka, vaterpolo...

Posebna saradnja sa fan klubovima ( Liverpul, Milan, Juventus, Real Madrid ....)
Takođe bih istakao da će ideju podržati proslavljeni košarkaš Jan Veseli sa kojim je dogovorena saradnja o svim vidovima promocije.

ZABAVNI deo podrazumeva igraonicu koju čine 4 sony plastation-a( sa akcentom na sportske igre), što za monopol, što za riziko, pikado, bilijar sto....bi se korišćenje istih plaćalo u pivu ( npr. 1h korišćenja stola za bilijar = 4 piva)

Poseban akcenat bih stavio na kuhinju i takozvani "Finger food" , u šta spadaju kobasice, krilca, naćosi, burgeri ..... što treba da rezultira povećanom potrošnjom piva.

Pub je pozicioniran na Trgu Republike što samo po sebi predstavlja reklamu, kako za pab tako i za brend piva koji ga zastupa. Kao što je već navedeno, lokacija je izuzetno frekventna s tim da bih se posebno osvrnuo na strance koji posećuju prestonicu. Sa tim u vezi dogovaramo usku saradnju sa TOB-om gde očekujemo obostrano zadovoljstvo.