Zatvori
MSB - PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA Plastična i rekonstruktivna hirurgija Beograd translate.Član 5 godina

MSB - PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA

Plastična i rekonstruktivna hirurgija Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 15:00 - 20:00
Utorak 15:00 - 20:00
Sreda 15:00 - 20:00
Četvrtak 15:00 - 20:00
Petak 15:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Doktor nauka u oblasti estetske hirurgije, Prof. Dr Milan Jovanović proveo je čitavu deceniju rada na svom doktoratu posvećenom starenju lica i vrata i podmlađivanju istih. Njegov rad otkrio je po prvi put u svetu razne tipove i crte starenja koji ranije nisu bili zabeleženi u stručnoj literaturi. Časopis Aesthetic Plastic Surgery prihvatio je delove ovog doktorata za štampu.

Prof. Dr Milan Jovanović dugi niz godina član je ISAPS-a, tj. svetskog udruženja za estetski plastičnu hirurgiju.

Na kursu "R.A.P.S. Recent Advances In Plastic Surgery III" koji je održan 17-19. septembra 2004. u hotelu Interkontinental u Beogradu, Prof. Dr Milan Jovanović osvojo je prvu nagradu za najbolji rad pod nazivom "Personal Approach to the Correction of Prominent Ears" za svoju metodu ispravljanja izgleda klempavih ušiju.

Prof. Dr Milan Jovanović takođe je dobio priznanje Nagrada grada Beograda za medicinu 2013. godine kao član grupe od 152 autora, članova Katedre za hirurgiju sa anesteziologijom Medicinskog Fakulteta u Beogradu za udžbenik "Hirurgija za studente medicine". Takođe je jedan od malog broja lekara koji ima objavljeni patent u oblasti plastične hirurgije. Njegovi "Specijalno konstruisani lenjiri za dizanje Limbergovog režnja" dobili su priznanje velikog patenta i zavedeni u Zavodu za intelektualnu svojinu pod brojem P-208/04.

Već dugi niz godina, Prof. Dr Milan Jovanović sa velikim uspehom obavlja razne intervencije u domenu estetske i plastične hirurgije poput:

- Face lifting (Rhytidectomia) podmlađivanje lica
- Podmlađivanje očnih kapaka
- Mikrodermoabrazija
- Podmlađivanje i ulepšavanje lica koristeći sopstveno masno tkivo
Ulepšavanje i korekcija nosa (rhinoplastica)
- Otapostasis ulepšavanje i korekcija ušiju
- Modeliranje i ulepšavanje usana
- Transplatacije kose, trepavica i obrva (micrografting i mini)
- Liposukcija na vratu, butinama i abdomenu
- Augmentationa mamoplastica tj.  uvećanje dojki
- Redukciona mamoplastica i ptoza, tj. Smanjenje dojki
- Uklanjanje ožiljaka koristeći mikrohirurške tehnike
- Korekcije bora uz botox
- Hemijski piling
- Podmlađivanje i ulepšavanje
- Dermolipectomia tj. zatezanje stomaka.

Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd - MSB je zdravstvena ustanova čiji sistem objedinjuje sve stomatološke i medicinske specijalnosti.

Između ostalih, Medicinski Sistem Beograd u svom sistemu poseduje klinike za opštu hirurgiju, plastičnu hirurgiju, estetsku hirurgiju, internu medicinu (pulmologija, kardiologija, reumatologija, nefrologija, gastroenterologija, endokrinologija, hematologija itd.), pedijatriju, ginekologiju, urologiju, a takođe sarađuje i sa vrhunskim konsultantima u domenu psihijatrije, neurologije, ortopedije, kožnih bolesti ORL i raznih drugih oblasti medicine. Zahvaljujući tom sistemu, u stanju smo da izvršimo za pacijente kompletnu dijagnostiku. U svakom trenutku u okviru MSB-a o vama se brine 15 stalno zaposlenih lekara raznih specijalnosti kao i 25-toro stalno zaposlenih medicinskih sestara i mnoštvo konsultanata koji su akademici i profesori sa Medicinskog fakulteta u  Beogradu. Dugogodišnje iskustvo i vrhunski rezultati su nas doveli do položaja vodeće privatne prakse u Srbiji.

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi