ŠKOLA TRBUŠNOG PLESA ARUENA

Plesne škole Beograd

Adresa: Ćirila i Metodija 8, ulaz iz Milorada Šapčanina, Zvezdara
Beograd Telefon: 063/8349-721
E-mail: aruenaskolaplesa@gmail.com
Sajt: www.aruenaorijentalniples.com

4/ 5stars

ŠKOLA TRBUŠNOG PLESA ARUENA je počela sa radom 2008.godine i od tada se probe održavaju vikendom i radnim danima, svaka grupa ima dva termina nedeljno, tačnije, osam ili devet termina mesečno. Mesečna članarina iznosi 2200 din, a prvi termin je BESPLATAN!

Ukoliko ne možete da stignete na sve termine, postoji mogućnost plaćanja i pola meseca ali u tom slučaju članarina iznosi 1400 dinara.

Za pripadnice lepšeg pola svih doba i zanimanja da se zabavimo, lepo provedemo, družimo, rasteretimo, zategnemo i naravno naučimo da plešemo ovaj nadasve božanstven ples. Za časove nije potrebno nista specijalno. Pleše se u čarapama i/ili baletankama. Ponesite sve u čemu se osecate udobno (trenerka, helanke, duga suknja, šalvare...) i uzana majica.

Časovi su namenjeni svima bez obzira na godine i plesno iskustvo. Kreće se od samog pocetka, kroz temeljno objašnjenje koraka i dosta ponavljanja, brzo ćete napredovati i dostići zaista zavidan nivo plesnog znanja. Sala ima baletski pod i dva reda ogledala, što stvara prijatan ambijent za radnu atmosferu.

Kod nas se isključivo neguje tradicionalni egipatski stil orientalnog plesa. Na početku se savlađuju osnovni koraci, koji podrazumevaju sticanje kontrole nad pojedinim grupama mišića (kuk, stomak, grudi i rame),zatim osnovne kretnje po sceni, kao i njihovo međusobno kombinovanje i stvaranje jedne predivne celine! Kasnije se prelazi na pojedine plesne stilove, koji se obrađuju jedan za drugim, čime se znanje budućeg plesača sve više nadograđuje i usavršava.

Na taj način se omogućava našem članu da izgradi svoj sopstveni način plesanja.

Plesni stilovi koje studio nudi su:
- klasični egipatski stil (Raqs sharqi)
- ples sa velom
- ples sa krilima
- perkusije
- Khaliiji (ples arapskih primorskih zemalja)
- ples sa štapom (saiidi)
- ples uz harmoniku (balady)
- Shaabi

Poslednja tri plesna stila su folklorni stilovi arapskih zemalja. Takođe studio nudi i organizovanje seminara tj. radionica. Tema radionice može biti tehnika ili koreografija iz nekog od navedenih stilova.

Ukoliko želite privatni čas osećajte se slobodnim da nas kontaktirate.

KONTAKTIRAJTE NAS
Fitnes Centar "Oaza" - Ćirila i Metodija 8, (ulaz iz Milorada Šapčanina).

Tel: 063/8349-721
Mali: aruenaskolaplesa@gmail.com
Web: www.aruenaorijentalniples.com
Facebook
YouTube