Zatvori
VETERINARSKO POLJOPRIVREDNA APOTEKA I PET SHOP BAGRENAC Poljoprivredne apoteke Beograd

VETERINARSKO POLJOPRIVREDNA APOTEKA I PET SHOP BAGRENAC

Poljoprivredne apoteke Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 17:00
Nedelja 08:00 - 14:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Parking

Veterinarsko poljoprivredna apoteka i pet shop "Bagrenac"

Nalazimo se u srcu Borče, na adresi Julije Delere 3, i s ponosom pružamo našim sugrađanima sve što im je potrebno za brigu o svojim četvoronožnim prijateljima.

Naša veterinarska služba posvećena je zdravlju i dobrobiti vaših ljubimaca. Naš stručni veterinar će vam pružiti najbolje savete i lečenje kako bi vaši psi i mačke bili srećni i zdravi. Bez obzira da li su u pitanju redovne vakcinacije, tretmani protiv buva i krpelja ili ozbiljniji medicinski problemi, mi smo tu da pomognemo.

Kad je reč o poljoprivredi, naša apoteka nudi sve što vam je potrebno.

Semensku robu različitih kultura, đubriva prilagođena vašem zemljištu i potrebama, opremu za navodnjavanje i zaštitu bilja. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da izaberete prave proizvode i pravilno ih primenjujete kako biste ostvarili najbolje rezultate u vašem poljoprivrednom poslu.

Radimo i nedeljom jer znamo da su potrebe vaših ljubimaca i poljoprivredni poslovi nekada hitni. Naša vrata su vam uvek otvorena, čak i vikendom.

Posetite nas i pronađite sve što vam je potrebno za svoje ljubimce i poljoprivredne potrebe u veterinarsko poljoprivrednoj apoteci i pet shopu "Bagrenac".

Foto