KONDOR I

Poljoprivredne mašine Beograd

Adresa: Cvijićeva 13a, Zemun
Beograd Telefon: 011/712-9463, 712-9458, (fax) 712-9387
E-mail: kondortm@mts.rs
Sajt: www.kondorbgd.co.rs

4/ 5stars

Glavna delatnost naše kompanije Kondor I je proizvodnja rezervnih delova za:
1. Poljoprivredne mašine
2. Agregatna postrojenja

Već dvadeset godina uspešnog poslovanja naše kompanije D.O.O. Kondor dokaz je našeg kvaliteta i iskustva kada je reč o plasmanu i proizvodnji rezervnih delova za poljoprivrednu mehanizaciju. Zahvaljujući našim prostornim kapacitetima koji uključuju prateće objekte i halu u stanju smo da preuzmemo original mašine, alate i prateću opremu sa urednom tehničko-tehnološkom dokumentacijom u prenos prava proizvodnje za šta smo ovlašćeni od strane brenda “KRON”.

Zahvaljujući našem iskusnom i stručnom kadru iz AD KRON imamo puno poverenje da će naše preduzeće sa uspehom nastaviti svoju 30-godišnju tradiciju izuzetnog kvaliteta i distribucije proizvoda kao i ugradnje (IMT, IMR) sa svojim bogatim asortimanom originalnih delova na našem i inostranom tržištu.
Kadrove, prostor i opremu koju smo preuzeli od AD KRON omogućavaju naše preduzeće KONDOR I da veoma uspešno sprovode kako osvajanje novih proizvoda tako i usmeravanje postojećih rešenja.

Smešteni smo na desnoj strani autoputa Beograd-Zagreb u industrijskoj zoni Beograd, na oko 2km udaljenosti od studentskog grada i 6km od Surčinskog aerodroma.

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08-16h