Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KONDOR I

KONDOR I

Poljoprivredne mašine Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 45,612

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Glavna delatnost naše kompanije Kondor I je proizvodnja rezervnih delova za:
1. Poljoprivredne mašine
2. Agregatna postrojenja

Već dvadeset godina uspešnog poslovanja naše kompanije D.O.O. Kondor dokaz je našeg kvaliteta i iskustva kada je reč o plasmanu i proizvodnji rezervnih delova za poljoprivrednu mehanizaciju. Zahvaljujući našim prostornim kapacitetima koji uključuju prateće objekte i halu u stanju smo da preuzmemo original mašine, alate i prateću opremu sa urednom tehničko-tehnološkom dokumentacijom u prenos prava proizvodnje za šta smo ovlašćeni od strane brenda “KRON”.

Zahvaljujući našem iskusnom i stručnom kadru iz AD KRON imamo puno poverenje da će naše preduzeće sa uspehom nastaviti svoju 30-godišnju tradiciju izuzetnog kvaliteta i distribucije proizvoda kao i ugradnje (IMT, IMR) sa svojim bogatim asortimanom originalnih delova na našem i inostranom tržištu.
Kadrove, prostor i opremu koju smo preuzeli od AD KRON omogućavaju naše preduzeće KONDOR I da veoma uspešno sprovode kako osvajanje novih proizvoda tako i usmeravanje postojećih rešenja.

Smešteni smo na desnoj strani autoputa Beograd-Zagreb u industrijskoj zoni Beograd, na oko 2km udaljenosti od studentskog grada i 6km od Surčinskog aerodroma.

Foto