Zatvori
CENTAR ZA STRANE JEZIKE ENGLISHWISE Prevodioci, sudski tumači Beograd translate.Član 5 godina

CENTAR ZA STRANE JEZIKE ENGLISHWISE

Prevodioci, sudski tumači Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 37, 23, 53, 50, 59, 89

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Sudski tumač i prevodilac EnglishWise

Kada je reč o pismenim prevodima, nudimo Vam prevode tekstova iz raznih stručnih oblasti, od kojih su među našim klijentima do sada najviše bili zastupljeni materijali iz velikog broja poslovnih oblasti, kao što su upravljanje, bankarstvo i finansije, osiguranje, računovodstvo, revizija, finansijska tržista, elektronsko poslovanje, informacione tehnologije i mnoge druge oblasti.

Pružamo i usluge prevoda poslovno-tehničke dokumentacije, kao što su ugovori, korporativne procedure, priručnici za upotrebu tehničkih uređaja i drugih proizvoda, pravna dokumentacija, materijali za veb sajtove i svi drugi materijali koji predstavljaju deo savremenog poslovanja.

Što se tiče prevoda stručnih tekstova, konsultujemo se i sarađujemo sa stručnjacima iz različitih delatnosti koji nam svojim objašnjenjima pomažu u razumevanju same suštine dotične delatnosti, što naše prevode čini preciznim, tačnim i relevantnim za datu temu.

Bilo da je reč o poslovnim ili ličnim dokumentima, ponekad Vam je potreban overen prevod. Kod nas možete dobiti i usluge sudskog tumača za engleski jezik.

Imamo i odličnu saradnju sa Udruženjem sudskih i stručnih prevodilaca Srbije (USSPS), koji je osnovala grupa sudskih i stručnih prevodilaca koji imaju ogromno prevodilačko iskustvo iz različitih oblasti i različitih jezika.

Osim pismenog prevođenja, nudimo i usluge konsekutivnog usmenog prevođenja na različitim poslovnim seminarima, prezentacijama, konferencijama, predavanjima i drugim javnim skupovima i događajima.

Individualni časovi engleskog jezika i Skype časovi EnglishWise

Kada je reč o nastavi engleskog jezika nudimo Vam kurseve standardnog opšteg engleskog jezika i kurseve poslovnog engleskog jezika. Zatim, naši polaznici iz različitih struka imaju mogućnost da uče engleski iz oblasti kojom se bave – nudimo kurseve za pojedine profesije – ESP – English for Specific Purposes. Osim toga, kod nas možete da se pripremite za sve međunarodno priznate ispite iz engleskog jezika kao što su TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE. Takođe, nudimo i pomoć u savladavanju školskog gradiva za učenike osnovnih i srednjih škola i pripremu za polaganje engleskog kao stranog jezika za studente na fakultetima.

 U ponudi imamo časove za osnovce, srednjoškolce i odrasle polaznike. Kod nas možete učiti individualno ili u grupi. Važan deo naše ponude odnosi se na organizaciju kurseva za korporativne klijente, tj. za zaposlene u kompanijama gde smo spremni da dolazimo i održavamo nastavu na terenu, tj. u poslovnim prostorijama klijenta.

Ono što EnglishWise izdvaja od ostalih sličnih centara i škola stranih jezika jeste INDIVIDUALNA NASTAVA SA POLAZNICIMA SVIH UZRASTA. Obuhvata utvrđivanje nivoa znanja, određivanje cilja, npr. polaganje međunarodnoog ispita, pripreme za obrazovanje ili rad u inostrastvu, polaganje ispita u postupku stručnog usavršavanja i napredovanja u poslu. Na osnovu toga profesor osmišljava plan učenja koji najviše odgovara postizanju željenog cilja koristeći odgovarajuće materijale i interesantne sadržaje.

Iz dosadašnjeg profesionalnog iskustva profesora Jasmine Radivojša, osnivača jezičkog centra EnglishWise, kroz čiju učionicu je do sada prošlo približno 500 polaznika na svim nivoima znanja engleskog jezika, INDIVIDUALNA NASTAVA se pokazala kao najefektivniji način učenja.

 O tome svedoče uspesi naših polaznika koji su ostvarili svoj cilj kada je reč o usvajanju jezičkih veština.

Kontakt informacije:

Adresa: Kneza Višeslava 63, TC Bazar Vidikovac, lokal 2.19, 2. sprat, Beograd
Kontakt: Jasmina Radivojša, prof. engleskog jezika
Telefon: 064 171 52 42
E-mail: info@englishwise.rs

 

Foto