Zatvori
 • 011info Belgrade guide English version
 • 011info Beogradski vodič
PRODUŽENI BORAVAK NAŠA ŠKOLICA

PRODUŽENI BORAVAK NAŠA ŠKOLICA

Produženi boravak za decu Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 18:00
Utorak 07:30 - 18:00
Sreda 07:30 - 18:00
Četvrtak 07:30 - 18:00
Petak 07:30 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

 • Autobus: 17, 45, 703, 704, 705, 706, 706E, 707, 73, 83, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacije*** AKCIJA ***

PROMOTIVNA CENA UPISA 135 EVRA.Produženi boravak Naša Školica

Produžni boravak Naša Školica, namenjen deci od I do IV razreda osnovne škole, nalazi se u sigurnom i prijatnom ambijentu, u strogom centru Zemuna. Naš objekat je ušuškan i zaklonjen od radoznalih pogleda. Tu kvalitetno provodimo vreme kroz igru,druženje, zabavu i izradu domaćih zadataka.

Podstičemo razvoj samostalnosti kod dece, socijalizaciju, kao i razvoj logičkog i stvaralačkog mišljenja kroz pažljivo osmišljene programe.

Radno vreme

Naše radno vreme je od 07.30 do 18 sati. Mi odvodimo vašu decu u školu i dovodimo ih iz škole u naše prostorije. U periodu od 12:00h do 13:00h se vrši preuzimanje dece iz prepodnevne školske smene i dovoženje u Školicu, odnosno odvoženje dece iz boravka u školu. U toku pandemije korona virusa, planiranje rada u Školici je usklađeno sa organizacijom nastave u školama.

U tom vremenu, deca u manjim grupama, pod stručnim vođstvom i u prostoru prilagođenom za učenje, rešavaju svoje domaće zadatke, uče, imaju časove engleskog jezika i čitaju lektire. Nakon što završe školske obaveze, u prostoru posebno opremljenom za igru i zabavu, deca se opuštaju i kroz zajedničku igru, razvijaju socioemocionalni, intelektualni i fizički razvoj. S obzirom na to da nam je jasna dečija potreba za fizičkom aktivnošću, svakoga dana vodimo decu u šetnje i u igru na zelenim površinama. Naša Školica poseduje i dvorište u kojem deca mogu da se druže, igraju i uče na otvorenom.

Našim radom želimo da oslobodimo roditelje školskih obaveza, da njihova jedina obaveza bude kvalitetno provedeno vreme sa svojom decom.

Šta nudimo?

 • Naš prostor je u potpunosti prilagođen deci i njihovim potrebama
 • Nalazimo se u srcu Zemuna, u neposrednoj blizini OŠ Svetozar Miletić, OŠ Majka Jugović, OŠ Lazar Savatić, muzičke škole Kosta Manojlović i sportske hale Pinki
 • Preuzimamo vaše dete iz škole do produženog boravka i obrnuto
 • Deca imaju nutricionistički uravnotežen ručak i dve užine
 • Svaki dan deca imaju fizičku aktivnost i borave u prirodi
 • Stručni tim pomaže deci u učenju i savladavanju školskih obaveza, izradi domaćih zadatak i dr.
 • Nastava engleskog jezika
 • Kreativni razvoj
 • Poseta muzeja, pozorišta, bioskopa, biblioteka.

Tu smo vas i za vreme raspusta 

Školica nudi roditeljima celodnevni boravak za decu gde će oni na najlepši način ispuniti vreme. Uz organizovanje raznih izleta, naše učiteljice i za vreme rasputa usmeravaju decu, otkrivaju njihove talente, podstiču kreativnost, pomažu im da steknu radne navike, uče ih o disciplini i obavezama. Naravno, sve to u vedroj atmosferi, na mestu gde se čuje pesma, gde je dete ispred svih i svega.  

Posetite nas!

Dragi roditelji,

Naša Školica se nalazi u centru Zemuna. Javite se i dođite da se upoznate sa programom i mogućnostima produženog boravka. Čekamo vas!

Foto

PRODUŽENI BORAVAK NAŠA ŠKOLICA Produženi boravak za decu Beograd
PRODUŽENI BORAVAK NAŠA ŠKOLICA Produženi boravak za decu Beograd
PRODUŽENI BORAVAK NAŠA ŠKOLICA Produženi boravak za decu Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate