Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TEATAR 78

TEATAR 78

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd

Korisne informacije

Teatar 78 je svečano otvoren 2008. godine sa idejom da okupi mlade, neafirmisane, inspirativne umetnike na polju dramske, plesne, muzičke i likovne umetnosti.
Poslednjih devet sezona na sceni Teatra 78 postavljeno je više desetina novih naslova i izvedeno više od 300 predstava za decu kao i nekoliko stotina predstava za odrasle.

Velika scena 3


U Galeriji Teatra 78 otvorene su izložbe mnogih autora iz zemlje i inostranstva.
U klubu Teatra 78 u saradnji sa školom salse Al Centro se redovno organizuju salsa večeri svakog petka i tango Milonge svake subote u saradnji sa Institutom Tango Naturale.
Takođe, već tradicionalno u aprilu svake godine zaredom u organizaciji sa već pomenutim institutom, održavaju se veliki tango festivali kao i tradicionalni novogodišnji tango maratoni.

Galerija Teatra 78

Već više od nekoliko godina, poslednjeg vikenda u novembru mesecu, u Teatru 78 u organizaciji opštine Savski venac održava se i SavskoVenački URban Fest (SVURF).

Takođe, Teatar 78 je u poslednjih devet godina imao prilike da ugosti i mnoge druge organizacije i programske sadržaje, kao što su: Festival Frankofoni, pozorišni festival dečijeg stvaralaštva Dve besne gliste, razna takmičenja na polju umetnosti i kulture i dr.

Svake godine, u čast svetskog dana pozorišta 27.marta, u Teatru 78 se već nekoliko godina organizuje kulturna manifestacija „Bolje art nego škart“ koja obuhvata dramski, likovni i muzički program. 
Od početka nove 10. jubilarne pozorišne sezone, predstave sa redovnog repertoara Velike scene Teatra 78, premeštene su na novu lokaciju, u Akademiju 28, Nemanjina 28.

Novi koncept Teatra 78, pored Velike scene, Kluba i Galerije, biće baziran na novootvorenu Malu Scenu gde će se prevashodno održavati manje predstave, monodrame, stand up komedije,
kao i proslave dečijih rođendana…

Teatar 78 poziva sve zainteresovane za javno ili privatno organizovanje događaja – pozorišnih predstava, festivala, koncerata, izložbi, tematskih događaja, seminara, predavanja, skupova, i drugih događaja.

Foto

TEATAR 78 Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd